Σόρι κόουτς, η διαφορά... αυξήθηκε

Ολυμπιακός

i

Μασούρας και Χάμες Ροντρίγκες / © Intime

Σόρι κόουτς, η διαφορά... αυξήθηκε

Red Duckling 17:15 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 23.01.2023

Ο Red Duckling blogάρει στο Sportal και η «σέντρα» γίνεται μέσω Περιστερίου μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Αρχικά καλώς σας βρήκα εδώ. Πρόλογοι δεν χρειάζονται, γνωριζόμαστε λίγο πολύ όλοι. Από το 2009 σας ταλαιπωρώ και θα συνεχίσω να το κάνω μέσα και από το Sportal. Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησαν τα παιδιά εδώ, με πλησίασαν, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και πάμε.

Στο ψητό. Από τη στιγμή που ο Μίτσελ έκανε προετοιμασία και γύρισε δηλώνοντας έτοιμος για αντεπίθεση, κρίνεται για τη μάχη του τίτλου. Και σόρι κόουτς, χθες δεν μειώσαμε στο -6 από την κορυφή όπως δήλωσες ότι πλησιάζουμε. Μειώσαμε στο -6 από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας για τον τίτλο.

Ο τίτλος δεν περνάει μόνο αν «καβαλήσεις» τον Παναθηναϊκό, αλλά χρειάζεται να αφήσεις πίσω και την ΑΕΚ και εσχάτως και τον ΠΑΟΚ, μιας και μετά το Περιστέρι επιστρέψαμε στην 4η θέση. Χθες λοιπόν, υπάρχει και αυτό το ανάγνωσμα. Η διαφορά αυξήθηκε στο -5 από την ΑΕΚ και μας έβαλε από κάτω και ο ΠΑΟΚ.

Και έγινε ξέροντας τα αποτελέσματα των άλλων. Και έγινε με 0-1 μπροστά στο σκορ, για να ακολουθήσει μια απίστευτη τρικυμία αλλαγών. Και έγινε έχοντας ήδη στην πλάτη το ποδοσφαιρικό έγκλημα των Ιωαννίνων όπου δεν κερδίσαμε από 0-2 στο ημίχρονο. 

Και όταν δεν μπορείς να αποδράσεις με τόσο ευνοϊκές συνθήκες από Γιάννενα και Περιστέρι, τι θα γίνει έχοντας έως το τέλος 4 ματς σε Αγιά Σοφιά και Τούμπα;

Και να προσθέσω ότι όταν ήρθε ο Μίτσελ, ο Ολυμπιακός ήταν στο -1 από την ΑΕΚ και τώρα είναι στο -5.

Μίτσελ / © Intime

Ναι, όλοι ξέρουμε τα κενά του ρόστερ. Ακόμα όμως και με αυτό το ρόστερ δεν γίνεται αυτή η εικόνα… κατάρρευσης στο χορτάρι. Παίκτες που δεν είχαν ψυχολογία & δυνάμεις να κυνηγήσουν ένα δεύτερο γκολ, περιμένοντας σαν Μεσσία τον Χάμες.

Ο κόσμος πιστεύει την ανατροπή ή αν θέλετε πιο σωστά θα δώσει τα πάντα γι’ αυτή. Το έδειξε και στον Βόλο.

Αν το πιστεύουν παίκτες και Μίτσελ, ας αφήσουν τις δηλώσεις και να το δείξουν στο γήπεδο.