«Ερυθρόλευκες» ευχές στις γυναίκες που έφεραν στον κόσμο τους παίκτες του Ολυμπιακού

«Ερυθρόλευκες» ευχές στις γυναίκες που έφεραν στον κόσμο τους παίκτες του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 15:22 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 14.05.2023
Τη μέρα της Γιορτής της Μητέρας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός με μία... γλυκιά ανάρτηση, έστειλε ευχές σε όλες τις μητέρες του πλανήτη, αλλά πιο πολύ σε εκείνες που γέννησαν τους παίκτες της ομάδας τους.

Στα οικογενειακά άλμπουμ ανέτρεξε ο Ολυμπιακός και έκανε μια συλλογή από φωτογραφίες των παικτών του, παρέα με τις γυναίκες που τους γέννησαν και τους ανέθρεψαν. 

Τη μέρα της Γιορτής της Μητέρας (14/5) λοιπόν, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έκανε μία όμορφη ανάρτηση για να συνοδεύσει τις ευχές σε όλες της μητέρες, επικεντρώνοντας βέβαια το ενδιαφέρον της σε αυτές που σχετίζονται με τους αθλητές του συλλόγου. 

Ο Ολυμπιακός εντόπισε σπάνιες στιγμές, του πιτσιρικά Σάσα Βεζένκοφ παρέα με τη μητέρα του, τον Αϊζέια Κάναν παιδαρέλι, τον Άλεκ Πίτερς με γυαλάκια σε σχολική ηλικία και τον Μιχάλη Λούντζη στην αγκαλιά της μαμάς του. Ακολούθησαν και πιο... φρέσκιες στιγμές του ΜακΚίσικ του Μπολομπόι, αλλά και του Ταρίκ Μπλακ αναγράφοντας: «Η αγάπη της μαμάς είναι το καύσιμο που δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει το αδύνατο! Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε όλες τις μαμάδες, τις γιαγιάδες, τις μεγάλες γιαγιάδες, τις θετές μαμάδες, τις θετές μαμάδες και όλους όσους έχασαν τη μαμά τους».