Με καθυστέρηση το τζάμπολ του Πανερυθραϊκός - Ηρακλής για τα πλέι οφ ανόδου της Elite League

Ηρακλής Πανερυθραϊκός

i

Ηρακλής Πανερυθραϊκός / © Intime

Με καθυστέρηση το τζάμπολ του Πανερυθραϊκός - Ηρακλής για τα πλέι οφ ανόδου της Elite League

Νίκος Καλαμπάκας 17:45 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 13.05.2023
Το κρίσιμο παιχνίδι των πλέι οφ της Elite League ανάμεσα σε Πανερυθραϊκό και Ηρακλή ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς υπήρξε αναβρασμός στις εξέδρες του «Στέλιος Καλαϊτζής».

Το παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με τον Ηρακλή είναι κομβικό για την συνέχεια των πλέι οφ ανόδου της Elite League, ωστόσο τα απρόοπτα δεν έλειψαν.

Λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα υπήρξε αναβρασμός στις εξέδρες λόγω της παρουσίας φίλων του Ηρακλή στις κερκίδες. Μάλιστα οι φίλοι του «Γηραιού» ήταν πολυάριθμοι, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να ζητούν εκκένωση του γηπέδου για να αρχίσει το παιχνίδι.

Εν τέλει, έπειτα από διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, αλλά και την Αστυνομία, βρέθηκε η χρυσή τομή και το παιχνίδι θα αρχίσει με μικρή καθυστέρηση μεν, αλλά με κόσμο στις εξέδρες και από τις δύο ομάδες, με τους οπαδούς του Ηρακλή να παραμένουν κανονικά στη θέση τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αρκετοί φίλοι του Ηρακλή έμειναν εκτός γηπέδου, καθώς δεν υπήρε η δυνατότητα να φιλοξενηθούν στις εξέδρες του κλειστού στην Ερυθραία, το οποίο ήταν κατάμεστο, όμως δεν αποχώρησαν από το γήπεδο, παραμένοντας στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας έστω και έξω από το γήπεδο.