A STATE OF MIND: Ο Κέντρικ Ναν ήρθε στην Ευρώπη σαν έτοιμος από καιρό...

A STATE OF MIND: Ο Κέντρικ Ναν ήρθε στην Ευρώπη σαν έτοιμος από καιρό...

Sportal newsroom 17:27 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 29.05.2024

To Sportal σας παρουσιάζει το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians». Μία κατάσταση του μυαλού που επαναφέρει στην επιφάνεια ιστορίες της Euroleague από το παρελθόν. Ο Κώστας Σωτηρίου συνεχίζει τις οπτικοακουστικές αφηγήσεις, με μια ιστορία για τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος στη rookie του σεζόν στην Euroleague οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο Final 4. Αυτό, είναι το τρίτο από τα έξι βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού το καθένα, σε μία νέα σειρά του Sportal, το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians».

Στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που είχαν την υπογραφή παικτών που άφησαν ιστορία στην Euroleague.

Τεράστιες μορφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Βασίλης Σπανούλης και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είχαν χαρίσει τρόπαια στους «πράσινους» και έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Φέτος, ήρθε η σειρά του Κέντρικ Ναν. Ωστόσο το... σενάριο ήταν διαφορετικό! Ο ίδιος στην πρώτη του σεζόν στη διοργάνωση έδειξε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κουβαλήσει μεγάλο φορτίο στις πλάτες του. Είχε μέσο όρο 19 πόντων στη σειρά με τη Μακάμπι και κουβάλησε με άνεση την ταμπέλα του ηγέτη.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Κώστας Σωτηρίου αφηγείται τα κατορθώματα του γκαρντ του Παναθηναϊκού, στο τρίτο επεισόδιο της σειράς «A State Of Mind», powered by «The Bostonians».