Οριστική η καθυστέρηση του τζάμπολ: H Euroleague ανακοίνωσε την έναρξη του ημιτελικού με 10 λεπτά καθυστέρηση!

Οριστική η καθυστέρηση του τζάμπολ: H Euroleague ανακοίνωσε την έναρξη του ημιτελικού με 10 λεπτά καθυστέρηση!

Sportal newsroom 18:42 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 29.05.2024

Τα σφοδρά επεισόδια έξω από το γήπεδο που προκάλεσαν οι Τούρκοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, δημιούργησαν μεγάλη καθυστέρηση στην είσοδο των φιλάθλων. Μισή ώρα πριν το προγραμματισμένο τζάμπολ (19:00) η Uber Arena ήταν σχεδόν άδεια και τελικά η Euroleague ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:10.

Έξω από την Uber Arena, δύο ώρες πριν ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε, ξεκίνησαν τα επεισόδια με (αρνητικούς) πρωταγωνιστές τους Τούρκους οπαδούς της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Και δεν σταμάτησαν αμέσως. Τουναντίον διογκώθηκαν, η παρέμβαση της αστυνομίας οδήγησε σε αρκετές συλλήψεις, ενώ μισή ώρα πριν από την έναρξη του τζάμπολ δημιουργήθηκε μια σκέψη για αναβολή της ώρας έναρξης, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00. Μάλιστα, ένα λεπτό πριν φθάσουμε στην προκαθορισμένη ώρα του τζάμπολ, η Euroleague Basketball ανακοίνωσε πως τελικά το ματς θα αρχίσει με 10 λεπτά καθυστέρηση.

Οι δύο ομάδες έκαναν προθέρμανση, χωρίς παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, καθώς το σύνολο του κόσμου που έχει εισιτήριο για τον αγώνα βρισκόταν στην πλατεία Uber, έξω από το ομώνυμο γήπεδο που φιλοξενεί το Final Four. Και μπήκαν πολύ αργότερα από το προκαθορισμένο χρόνο.

Τελικά η απόφαση για έναρξη στις 19:10 ήρθε πολύ λίγη ώρα, μερικά δευτερόλεπτα για την ακρίβεια, πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 19:00. Με στόχο να πάρουν θέση οι φίλαθλοι και τα επεισόδια να «ξεχαστούν» και να αρχίσει η... πραγματική γιορτή του μπάσκετ.

© Euroleague Basketball

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!