Απρόοπτο για την ΑΕΚ στην Πάτρα, δεν έπαιρνε μπρος το πούλμαν!
i

©InTime

Απρόοπτο για την ΑΕΚ στην Πάτρα, δεν έπαιρνε μπρος το πούλμαν!

Χρήστος Τσάλτας 23:56 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 02.12.2023

Πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά με το πούλμαν της ΑΕΚ κατά την επιστροφή στην Αθήνα

Η ΑΕΚ δεν είχε μόνο την ήττα απο τον Προμηθέα να διαχειριστεί αλλά και μια ατυχία πρώτου μεγέθους, καθώς το πούλμαν στο οποίο βρισκόταν η αποστολή δεν έπαιρνε μπρος.

Η ήττα από τον Προμηθέα δεν ήταν το μοναδικό θέμα που είχε να διαχειριστεί η ΑΕΚ στην Πάτρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Διότι τα απρόοπτα δεν σταμάτησαν την ώρα του αγώνα.

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ένωσης αντιμετώπιση βλάβη και δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να καλέσουν την οδική βοήθεια προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα.

Στην Ένωση πέρα από τα παράπονα για τις αποφάσεις των Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Κατραχούρα είχαν να διαχειριστούν και τη μεγάλη ατυχία με το πούλμαν που δεν έπαιρνε μπρος για να παρατείνει την παραμονή της ομάδας στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι ιθύνοντες την ΑΕΚ περίμεναν την οδική βοήθεια ενώ ταυτόχρονα βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Προμηθέα για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με το πέρας της αναμέτρησης.