ΜακΡέι... on fire δείχνει έτοιμος για ΑΕΚ (vid)

ΜακΡέι... on fire δείχνει έτοιμος για ΑΕΚ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:32 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 12.08.2023

Η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ πλησιάζει και ο Τζόρνταν ΜακΡέι δείχνει πανέτοιμος να πιάσει δουλειά με τους νέους συμπαίκτες του.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Τζόρνταν ΜακΡέι στην Ελλάδα, για χάρη της ΑΕΚ. Ο Αμερικανος σκόρερ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την Ένωση, ως ένας εκ των ηγετών της ομάδας του Ζοάν Πλάθα, ιδίως στην επίθεση.

Έπειτα από μια άκρως παραγωγική σεζόν στο Ισραήλ, με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ, ο 32χρονος άσος θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Γεγονός που σημαίνει πως ο στόχος του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στα ίδια υψηλά στάνταρ και με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι μέρες ενόψει της άφιξής του στην Ελλάδα μετρούν αντίστροφα, ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα, ωστόσο ακόμα και τώρα η δουλειά δεν σταματάει για τον χαρισματικό σκόρερ. Κι αυτό γιατί περνάει πολλές ώρες στις ΗΠΑ «λιώνοντας» στο γήπεδο ενόψει της νέας σεζόν.

Οι απαιτήσεις ενόψει της νέας σεζόν είναι πολλές για τον ΜακΡέι, από τον ορανισμό της Ένωσης, καθώς μαζί με τον Μπεν ΜάκΛεμορ θα είναι οι δύο παίκτες που θα «κουβαλήσουν» την ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε ο ίδιος ο ΜακΡέι δεν έκρυψε την ανυπομονησία του ώστε να παίξει μαζί με τον 30χρονο άσο, που μετράει 9 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε στιγμές από την προετοιμασία του ΜακΡέι, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από το ταξίδι του στη χώρα μας, για χάρη της ΑΕΚ: