Εκτός δωδεκάδας για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο ΜάκΛεμορ

Μπεν ΜάκΛεμορ

Εκτός δωδεκάδας για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο ΜάκΛεμορ

Χρήστος Τσάλτας 15:52 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 25.11.2023

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ είναι ο παίκτης που έμεινε εκτός δωδεκάδας για την αναμέτρηση της AEK Betsson με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Λιοσιών.

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό των Λιοσίων, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με την ομάδα του Ζοάν Πλάθα να στοχεύει στην επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στο θρίλερ του ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό με 86-85.

Η Ένωση έρχεται με φόρα από τη νίκη με 86-64 απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν για την 4η αγωνιστική του BCL, που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας στην παρούσα φάση της σεζόν.

Ενόψει του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Φώτη Τακιανού ο Ζοάν Πλάθα έπρεπε να αφήσει εκτός αποστολής έναν από τους επτά ξένους του ρόστερ, με τον Μπεν ΜάκΛεμορ να είναι αυτός που επιλέχθηκε να μείνει εκτός, προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει συνέχειας.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς, έτσι ο ΜάκΛεμορ έμεινε εκτός με απόφαση του Ισπανού προπονητή, ο οποίος προτίμησε να έχει στην 12άδα 3 ψηλούς (Κουζμίνσκας, Τίλμαν και Καμπενγκέλε) για να ματσάρει τα κορμιά του ΠΑΟΚ, που θα παραταχθεί στα Λιόσια με τους Άλστον, Τσαϊρέλη και Μαργαρίτη στην φροντ λάιν.

Όσον αφορά την περιφερειακή γραμμή της Ένωσης, εκεί θα βρίσκονται οι Λάνγκστον Χολ, Τσέισον Ραντλ και Τζόρνταν ΜακΡέι, με τον τελευταίο να επιστρέφει στη δράση, για αγώνα της Basket League, μετά την απουσία του από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.