«Τα κομμάτια της ιστορίας μας»: Το εκπληκτικό βίντεο της ΑΕΚ με Γκέκο, Ζήση, Κακιούζη, Σάκοτα, Μαυροειδή για τις μεγάλες στιγμές της (vid)

«Τα κομμάτια της ιστορίας μας»: Το εκπληκτικό βίντεο της ΑΕΚ με Γκέκο, Ζήση, Κακιούζη, Σάκοτα, Μαυροειδή για τις μεγάλες στιγμές της (vid)

Χρήστος Τσάλτας 20:10 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 07.02.2024

Η ΑΕΚ γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου και η ΚΑΕ με βίντεο διάρκειας 8 λεπτών αποτύπωσε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της, ενώνοντας «τα κομμάτια της ιστορίας» της.

To 2024 είναι μια ιστορική χρονιά για την ΑΕΚ. Η Ένωση συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και οι εκδηλώσεις αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες εβδομάδες, καθώς πλησιάζουμε στην συμπλήρωση του ενός αιώνα ζωής του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να τιμήσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας, με ένα βίντεο μικρού μήκους που συνδέει όλες τις μεγάλες στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, αλλά και των τελευταίων ετών.

Σε αυτό πρωταγωνιστούν μορφές που έγραψαν τη δική τους ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Από τον Νίκο Μπαμαπνικολό και τον Βαγγέλη Δερμανούτσο, που αγωνίστηκαν την δεκαετία του '50 και του '60 με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και τους Χρήστο Ζούπα, Νίκο Νεσιάδη και Στέλιο Βασιλειάδη. Και από εκεί στους Βασίλη Γκούμα, Γιώργο Αγιασωτέλη, Μηνά Γκέκο, που μεσουράνησαν την δεκαετία του '80 με τα κιτρινόμαυρα.

Και η ιστορία συνεχίζεται με τις πιο πρόσφατες μορφές του παρελθόντος. Τους Νίκο Χατζή, Μιχάλη Κακιούζη, που πρωταγωνίστησαν στα τέλη του '90 και αρχές του 2000 στις επιτυχίες της ομάδας, τον Νίκο Ζήση, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του με το απίστευτο σουτ κόντρα στην Εφές Πίλσεν, στο κλειστό του Γαλατσίου. Και από εκεί στους Δημήτρη Μαυροδιή και Ντούσαν Σάκοτα, που ήταν οι πρωταγωνιστές των 4 τελευταίων τροπαίων της ΑΕΚ.

Όλα τα κομμάτια της ιστορίας ενώθηκαν, με τον νυν αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Φλιώνη να τονίζει πως «η ιστορία συνεχίζεται».

Μάλιστα το βίντεο έκλεισε και με μια έκπληξη, καθώς η ΚΑΕ προϊδέασε άπαντες για την επετειακή φανέλα που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Δείτε το βίντεο διάρκειας 8 λεπτών και 36 δευτερολέπτων της ΚΑΕ ΑΕΚ για την ιστορία της.