Στο χέρι της ΑΕΚ το deal με Πέρες

Άλεξ Πέρες

Στο χέρι της ΑΕΚ το deal με Πέρες

Χρήστος Τσάλτας 22:47 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 25.07.2023

Ο Άλεξ Πέρες είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ για τη θέση του πλέι μέικερ, με την υπόθεση να έχει προχωρήσει αρκετά και πλέον να είναι στο χέρι της Ένωσης να την τελειώσει. Θέλει... ΑΕΚ ο παίκτης.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα όσον αφορά τα μεταγραφικά της ΑΕΚ σε αυτή την περίοδο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κυκλώσει την περίπτωση του Άλεξ Πέρες, ο οποίος είναι ο νο.1 στόχος για τη θέση του πλέι μέικερ. Ο Μεξικανός άσος είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ζοάν Πλάθα και μάλιστα μίλησε μαζί του τις προηγούμενες μέρες, ώστε να του αναλύσει το πλάνο του και να του δείξει με τα λόγια του πόσο τον θέλει.

Από τη στιγμή που η υπόθεση του Πέρες όχι απλώς βρισκόταν σε καλό δρόμο, αλλά κέρδιζε σταδιακά έδαφος, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εστιάσει πλήρως στο πώς θα καταφέρουν να πείσουν τον Μεξικανό να ντυθεί στα χρώματα της ομάδας και να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα της ομάδας, στους ξένους, μετά τον Τζόρνταν ΜακΡέι και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

ΑΕΚ και Πέρες προχώρησαν αρκετά τις επαφές τους τις τελευταίες μέρες σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει βρεθεί σημείο επαφής. Ή για να είμαστε ακριβείς, παραπάνω από σημείο επαφής. Το πλάνο της Ένωσης έχει ικανοποιήσει τον παίκτη, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν πως ο Πέρες θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να καθορίσουν την υπόθεση, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία της. Τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους, με τον Πέρες να θέλει... ΑΕΚ και την Ένωση να έχει την υπόθεση στο χέρι της, ώστε να τελειώσει το deal το συντομότερο δυνατό.

Η επιλογή του 30χρονου Μεξικανού πλέι μέικερ άλλωστε ήρθε καθώς ο παίκτης «κουμπώνει» εξαιρετικά στο παιχνίδι του Πλάθα. Πρόκειται για παίκτη που «διαβάζει» το παρκέ και μπορεί να... φτιάξει καταστάσεις για την ομάδα του. Το γεγονός πως μέτρησε 7,5 ασίστ κατά μέσο όρο στην Τουρκία λέει πολλά για το αγωνιστικό του επίπεδο, με τον έμπειρο άσο να κάνει τη διαφορά με την Κόνιασπορ, ως ο πιο σταθερός της παίκτης.