ΑΕΚ: Τελειωμένη υπόθεση ο Γιάνκοβιτς, πολύ κοντά και ο Γόντικας

ΑΕΚ: Τελειωμένη υπόθεση ο Γιάνκοβιτς, πολύ κοντά και ο Γόντικας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:07 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 05.01.2023

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ έχει ήδη αρχίσει να προπονείται με την «Ένωση», ενώ προφορική συμφωνία υπάρχει και με τον Κωστή Γόντικα!

Αλλαγές ετοιμάζει η ΑΕΚ, με την «Ένωση» να έχει ήδη προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με δύο Έλληνες παίκτες, οι οποίοι της αλλάζουν το επίπεδο στις θέσεις των ψηλών. Ο λόγος για τους Βλάντο Γιάνκοβιτς και Κωστή Γόντικα. 

Ο πρώτος έχει συμφωνήσει και μάλιστα έχει ήδη αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ενώ ο δεύτερος έχει συμφωνήσει προφορικά και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ. 

Από εκεί και πέρα όμως, είναι πολύ πιθανό να έρθουνε και αποχωρήσεις στο ρόστερ της ομάδας του Ηλία Καντζούρη. Κριτήριο σε αυτό θα αποτελέσει σε μεγάλο βαθμό τι μέλλει γενέσθαι στη σειρά με τη τουρκική Τόφας για τα play in του Basketball Champions League.

Ο ένας είναι ο Αϊζάια Μάιλς που επί του παρόντος συνεχίζει να έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο BCL και όχι sthn Basket League λόγω των ΒΑΝ, όμως επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Κι όσο για τον δεύτερο κοντά στην έξοδο μοιάζει να είναι και ο Αλεξάντρερ Μάντσεν, με περισσότερα ωστόσο και για αυτή την υπόθεση να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Tags: