Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά τη σημασία του must-win αγώνα με την Λούντβιγκσμπουργκ

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά τη σημασία του must-win αγώνα με την Λούντβιγκσμπουργκ

Χρήστος Τσάλτας 14:58 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 16.10.2023

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν, η Λούντβιγκσμπουργκ βρίσκεται στον ορίζοντα και στην ΑΕΚ έχουν καταλάβει πολύ καλά τη σημασία του αγώνα της Τρίτης (17/10, 19:30).

Η ώρα για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ΑΕΚ πλησιάζει, με την Ένωση να ετοιμάζεται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν το πρώτο must win παιχνίδι της σεζόν, καθώς ενδεχόμενη ήττα στο κλειστό των Λιοσίων θα βάλει σε... μπελάδες με το «καλημέρα» την ομάδα του Ζοάν Πλάθα.

Πράγμα που δεν σκέφτεται κανείς στην παρούσα φάση, διότι η διάκριση στο BCL αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους της Ένωσης σε μια σεζόν με πολλούς συμβολισμούς.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, δεδομένου του γεγονότος πως την Κυριακή η ΑΕΚ έδωσε ένα παιχνίδι υψηλής απαίτησης, κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και 2 24ωρα αργότερα, την Τρίτη (17/10) υπάρχει στο κάδρο η αναμέτρηση με την ομάδα του Τζος Κινγκ, που ταξιδεύει στην Ελλάδα χωρίς απουσίες.

Στην Ένωση γνωρίζουν ήδη τη σημασία του αγώνα. Όχι μόνο οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και τα μέλη του προπονητικού σταφ, αλλά και οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα. Από την αρχή της εβδομάδας ο στόχος ήταν η Ένωση να παρουσιαστεί σοβαρή και ανταγωνιστική τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο και κόντρα στην γερμανική ομάδα. Κάτι που περιμένουν άπαντες να βγάλουν στο κλειστό των Λιοσίων το απόγευμα της Τρίτης, ώστε να έρθει η πρώτη νίκη στη σεζόν.