Η τύχη γυρνάει την πλάτη στην ΑΕΚ που βγάζει τη σεζόν χωρίς... σέντερ

Τζόρνταν Μόργκαν

Η τύχη γυρνάει την πλάτη στην ΑΕΚ που βγάζει τη σεζόν χωρίς... σέντερ

Χρήστος Τσάλτας 21:16 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 11.03.2024

Ο Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει τον Τζόρνταν Μόργκαν στη συνέχεια της σεζόν και για την ΑΕΚ ήταν ένα ακόμα χτύπημα, σε όλα τα επίπεδα.

Το 2024 είναι πολύ άσχημο έτος για την ΑΕΚ, ενώ θα έπρεπε τα δεδομένα να είναι διαφορετικά. Η Ένωση γιορτάζει την συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, όμως η ομάδα μπάσκετ δεν έχει καταφέρει να χαρεί στο ελάχιστο από τον Γενάρη έως και σήμερα.

Από τη μία τα αρνητικά αποτελέσματα, οι 11 ήττες σε 13 αγώνες και ο αποκλεισμός από τον βασικό στόχο της σεζόν, το BCL. Από την άλλη η ατυχία με τους τραυματισμούς που έχει χτυπήσει την ομάδα και εξακολουθεί να της δημιουργεί τεράστια προβλήματα, ακόμα και σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Τελευταίο... σοκ, αυτό με τον Τζόρνταν Μόργκαν. Ο Αμερικανός σέντερ δέχτηκε εγκληματική λαβή-τζούντο από τον Χάιμε Ετσενίκε, στη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα με αποτέλεσμα να υποστεί μερική ρήξη συνδέσμων στον αγκώνα, που για τις επόμενες εβδομάδες (περίπου έναν μήνα) θα τον κρατήσει εκτός μάχης.

Επί της ουσίας, η ΑΕΚ Θα παίξει χωρίς τους δύο ξένους σέντερ της, τους Τζάστιν Τίλμαν και Τζόρνταν Μόργκαν, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, με τη θέση του σέντερ να μοιράζεται στον Δημήτρη Αγραβάνη, τον Μάνο Χατζηδάκη, αλλά και στον Γιάννη Κουζέλολγου, που πλέον περνάει αρκετά λεπτά στο 5, ελέω της συνύπαρξης με τον Κουζμίνσκας. Την ίδια ώρα που εκτός δράσης παραμένει και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Φλιώνης, με πρόβλημα στη μέση.

Η ατυχία συνεχίζει να καταδιώκει την ΑΕΚ και σε αυτή την περίπτωση, με την Ένωση να μην... ησυχάζει ούτε τώρα, σε ένα δεύτερο μισό γεμάτο ατυχίες και αρνητικά αποτελέσματα.