Η ΑΕΚ... υποκλίθηκε στον κόσμο της: «MVP ήσασταν εσείς» (vid)

Η ΑΕΚ... υποκλίθηκε στον κόσμο της: «MVP ήσασταν εσείς» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 12:54 - 08.01.2024

Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε βροντερό παρών στις εξέδρες του κλειστού των Λιοσίων, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να λέει το δικό της ευχαριστώ.

Το κλειστό των Λιοσίων γέμισε το μεσημέρι της Κυριακής, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης για το 2024 και οι φίλαθλοι της ομάδας του Ζοάν Πλάθα στάθηκαν στο πλευρό των παικτών σε μια πάρα πολύ απαιτητική αναμέτρηση.

Πάνω από 6.000 φίλοι της ΑΕΚ πήραν θέση στο γήπεδο, με τις εξέδρες να βάφονται... κιτρινόμαυρες και για 40 λεπτά άπαντες να προσπαθούν να δώσουν ώθηση στην Ένωση ώστε να φτάσει στη νίκη. Κάτι που στο τέλος δεν έγινε, καθώς ο Ολυμπιακός ξεδίπλωσε την ποιότητά του και με τον Κώστα Παπανικολάου σε εξαιρετική κατάσταση έφτασε στη νίκη.

Παρά την απογοήτευση από το αποτέλεσμα όμως, ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες του Πλάθα, δείγμα της αναγνώρισης της προσπάθειας για τα 40 λεπτά. Η ΑΕΚ άλλωστε παρατάχθηκε χωρίς τον Μιντάουγκας Κουζμινσκας και με τους Ρίκι Λίντο, Μπράντον Νάιτ στην άκρη του πάγκου με πολιτικά.

Η στήριξη που έλαβε η ομάδα από τον κόσμο της δεν πέρασε στα... ψιλά, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να λέει το δικό της ευχαριστώ για την παρουσία στο γήπεδο, με ένα χαρακτηριστικό μήνυμα 3 λέξεων. «MVP ήσασταν εσείς», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΑΕΚ.

Tags: