Άγγελος Τσάμης: Οι οπαδοί του Πανιωνίου αποθέωσαν τον «sexy καράφλα» της Μυκόνου! (vid)

Άγγελος Τσάμης

i

© Facebook

Άγγελος Τσάμης: Οι οπαδοί του Πανιωνίου αποθέωσαν τον «sexy καράφλα» της Μυκόνου! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:31 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 07.05.2023

O 41χρονος γκαρντ της Μυκόνου βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια, η ομάδα του έχασε από τον Πανιώνιο στο τελευταίο παιχνίδι της Β' εθνικής, αλλά γνώρισε την αποθέωση από τους Νεοσμυρνιώτες, που του αφιέρωσαν ένα σύνθημα που όπως είπε ο ίδιος «ήταν το καλύτερο της καριέρας μου».

Ο Άγγελος Τσάμης στα 41 του χρόνια έχει... φάει τα γήπεδα με το κουτάλι (της σούπας). Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολυμπιάδα Πάτρας και έφθασε να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Και με την ΑΕΚ και με τον Κολοσσό και με τον Προμηθέα Πατρών. Μέχρι και το γαλλικό πρωτάθλημα τίμησε, εκεί όπου με τη Λιμόζ έχει κατακτήσει και έναν τίτλο: Το Σούπερ Καπ, το 2012. 

Από το 2020 βρίσκεται στη Μύκονο, όχι για διακοπές και για πάρτι, αλλά για λογαριασμό της ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου του νησιού των Ανέμων, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας. Το απόγευμα του Σαββάτου (6/5) ο Τσάμης και οι συμπαίκτες του φιλοξενήθηκαν στη Νέα Σμύρνη, τη μέρα που ο Πανιωνίος πήρε τη νίκη και ταυτόχρονα την άνοδο στην Elite League

Ο 41χρονος γκαρντ ως ένα από τα πιο γνώριμα πρόσωπα της κατηγορίας βρέθηκε στο επίκεντρο των φιλάθλων του Πανιωνίου. Έχουν παίξει απέναντί του στα... μεγάλα σαλόνια και δεν τον ξέχασαν. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε αργότερα, άκουσε το καλύτερο σύνθημα της καριέρας του από τα χείλια των οπαδών των γηπεδούχων. 

«Ένα ευχαριστώ τους φιλάθλους του Πανιώνιου για το πιο ωραίο σύνθημα που άκουσα ποτέ. Ήταν το πιο ωραίο που μου εχουν πει στα 25 χρόνια καριέρας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και αναφερόταν στο «Sexy καράφλα! Oέο sexy καράφλα», με τον γνώριμο ρυθμό... 

Στο μεταξύ ο ΑΟ Μυκόνου έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα του στις... μικρές κατηγορίες και να ανεβάζει σιγά σιγά τον πήχη του. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που ήταν και το τελευταίο της σεζόν, ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή και Μυκονιάτες φίλαθλοι που μετά την ολοκλήρωση του αγώνα αποθέωσαν του παίκτες τους. Ανάμεσά τους και ο (επίσης 41χρονος) Βαγγέλης Καράμπουλας, ένας ακόμα παίκτης που έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία, ενώ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της Α2.