Αγωνία για Σίμπσον στον Προμηθέα εν όψει Μπουρζ

Αγωνία για Σίμπσον στον Προμηθέα εν όψει Μπουρζ

Πάρης Τσελεπίδης • 20:13 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Τράβις Σίμπσον ήταν απών από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Basket League για τον Προμηθέα με τον Άρη στη Nick Galis Hall ωστόσο το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο νοκ άουτ ραντεβού της Μεγάλης Τετάρτης για τους 16 του Eurocup κόντρα στην Μπουρζ.

Ο πονοκέφαλος του Γιάννη Χριστόπουλου για το νοκ άουτ ραντεβού της Μεγάλης Τετάρτης στα πλαίσια των 16 του Eurocup κόντρα στην Μπουρζ ακούει στο όνομα του Τράβις Σίμπσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν απών από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Basket League του Προμηθέα με τον Άρη στη Nick Galis Hall και πλέον η αυριανή ημέρα - η προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) - θα κρίνει αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στη μάχη στο κυνήγι της πρόκρισης στα προημιτελικά του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού της ομάδας της Πάτρας.

Φινάλε με νίκη για τον Άρη υπό το βλέμμα του Γκάλη και του 22ου τίτλου
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:29 - 09.04.2023

Φινάλε με νίκη για τον Άρη υπό το βλέμμα του Γκάλη και του 22ου τίτλου

Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κανονική διάρκεια της Basket League με το 95-79 επί του Προμηθέα Πατρών στη Nick Galis σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό το βλέμμα του Νίκου Γκάλη κι ενώ στην οροφή προστέθηκε και ο 22ος τίτλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Σίμπσον απουσίαζε από το σημερινό παιχνίδι όχι λόγω ενοχλήσεων στον ώμο του αλλά εξαιτίας ίωσης που τον είχε καταβάλει τα τελευταία 24ωρα. Αυτής που τον κράτησε στην Πάτρα και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει καν την αποστολή του Προμηθέα στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη. Το θέλω του Χριστόπουλου όπως είναι επόμενο είναι ο Αμερικανός φόργουορντ να βρίσκεται στη διάθεσή του ώστε να είναι πλήρες το οπλοστάσιό του στην προσπάθεια της νίκης πρόκρισης επί της Μπουρζ.

«Θέλαμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, το ίδιο ήθελε και ο Άρης. Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη, αφήσαμε τον Άρη να τρέξει και να κυριαρχήσει στα ριμπάουντ», τόνισε για το παιχνίδι με τον Άρη ο τεχνικός του Προμηθέα ο Γιάννης Χριστόπουλος για να παραδεχτεί εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.

«Έχουμε δύσκολη συνέχεια για το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος. Σε κάθε παιχνίδι τα παιδιά είναι εκεί, παλεύουν εναντίον κάθε αντιπάλου και ο πιο αυστηρός κριτής πρέπει να το παραδεχθεί αυτό».