Αγραβάνης: «Εγώ στην ίδια πεντάδα με Σπανούλη και Γκάλη - Μου έκανε trash talking ο Βεζένκοφ» (vid)

Δημήτρης Αγραβάνης

Αγραβάνης: «Εγώ στην ίδια πεντάδα με Σπανούλη και Γκάλη - Μου έκανε trash talking ο Βεζένκοφ» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 21:47 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 09.04.2024

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Δημήτρη Αγρβάνη ο οποίος μίλησε για τους αιώνιους αντιπάλους του ελληνικού αθλητισμού και έβαλε τον εαυτό του στην καλύτερη πεντάδα Ελλήνων παικτών!

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στην εκπομπή του Youtube «τσάι με μπάλα» και τα όσα είπε ήταν για μια ακόμα φορά +λόγια που θα συζητηθούν.

Ο Έλληνας φόργουορντ είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια του και εκφράζει πάντα τα συναισθήματά του.

Ο αθλητής που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Προμηθέα και Περιστέρι, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον... αέρα του Παναθηναϊκού και προέβλεψε ότι η ομάδα του Πειραιά θα πάρει το πρωτάθλημα.

Ακόμα, έκανε τις προβλέψεις του για την Euroleague, επισημαίνοντας ότι ο Παναθηναϊκό μπορεί να την κατακτήσει εφόσον δεν βρει μπροστά του τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φέτος το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο θα το πάρει η ΑΕΚ. Τώρα όσον αφορά το μπάσκετ, θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δεν ματσάρει καλά μαζί του. Ωστόσο Ευρωλίγκα μπορεί φέτος να πάρει ο Παναθηναϊκός γιατί αυτή τη στιγμή μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες στη διοργάνωση πλην του Ολυμπιακού. Αν δεν συναντηθούν τότε θα την πάρει!».

Για την ομάδα που πέρασε καλύτερα:

«Πέρασα καλύτερα στον Ολυμπιακό κι είναι φυσιολογικό, γιατί ήμουν έξι χρόνια εκεί, ζήσαμε επιτυχίες. Στον Παναθηναϊκό ήμασταν η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου. Πώς να περάσω καλά; Θα ήθελα όμως να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω θα ταίριαζα στην ομάδα».

Για τον παίκτη που δεν συμπαθεί:

«Ο Αμπντούλ Γκάντι, όταν ήμασταν συμπαίκτες στον Προμηθέα. Δεν είναι κακό παιδί, απλά δεν μου άρεσε το στιλ παιχνιδιού του».

Για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και την οικογένεια Αγγελόπουλου:

«Είναι και οι δύο οικογένειες εκπληκτικές. Ο Παναγιώτης είναι προσιτός, σε αντίθεση με τον Γιώργο στην καθημερινότητά του μ’ έναν παίκτη. Ο Παναγιώτης αν κάνεις κάτι καλό φροντίζει να σε αποθεώνει με τον τρόπο του παντού. Ο Γιαννακόπουλος απ’ την άλλη είναι πιο προσιτός στον παίκτη, δηλαδή θα εκτιμήσει αν πεις ‘κοίτα έκανα μα@@κι@ έχω ένα πρόβλημα, παρά να του το κρύψεις».

Για το trash talking:

«Μου έχει κάνει τώρα trash talking ο Σάσα (σ.σ. Βεζένκοφ) που είμαστε και φίλοι έτσι. Παίζουμε τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εγώ με τα 15 ράμματα στο χέρι μου, ο Σάσα έχει τρελαθεί να μου βάλει καλάθι και μου βάζει ένα απ’ τα εννέα μέτρα και κάτι μου φώναξε ‘NBA’, κάτι τέτοιο μου είπε».

Για την All time πεντάδα Ελλήνων παικτών:

«Λοιπόν θα βάλω εμένα, τον Σπανούλη, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γκάλη και Φασούλα».

Τέλος, σε ποια ομάδα θα γυρνούσε:

«Αντικειμενικά, θα επέστρεφα στη χρονιά που ήμουν στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί είχαμε φτιάξει ωραία παρέα, πήραμε πρωταθλήματα και γενικώς περνούσαμε όμορφα», είπε ο Δημήτρης Αγραβάνης.