Άγριο ξύλο σε αγώνα του NCAA! (vid)

Άγριο ξύλο σε αγώνα του NCAA! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 16:32 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 20.02.2024

Οι παίκτες των Ικναρνέιντ Γουόρλντ και Τέξας Α & Μ-Commerse παρεκτράπηκαν κι έπαιξαν ξύλο... μαζικά μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης!

Ένας μικρός χαμός επικράτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στους παίκτες των Ικναρνέιτ Γουόρλντ και Τέξας Α & Μ-Commerse.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε με σκορ 72-76, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη νίκη και οι αθλητές των δύο ομάδων κατά την αποχώρησή τους για τα αποδυτήρια αντάλλαζαν χειραψίες, όταν για άγνωστο λόγο κάποιοι πιάστηκαν στα χέρια.

Αυτό που ακολούθησε δεν έχει σχέση με αγώνα μπάσκετ, αλλά περισσότερο με UFC: Άμεσα στο παρκέ παρακολουθήσαμε άγριους ξυλοδαρμούς αφού όσοι βρίσκονταν εκεί πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε άγριο ξύλο.

Παίκτες, προπονητές και ιατρικά επιτελεία έγιναν ένα μπουλούκι και όποιος προλάβαινε έριχνε και μια γροθιά. Το αποτέλεσμα ήταν χαοτικό αφού πολλοί από τους εμπλεκόμενους κατέληξαν... ξάπλα στο παρκέ. 

«Θα συνεργαστούμε στενά και με τα δύο πανεπιστήμια για να εξετάσουμε το βίντεο και να εκδώσουμε τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια Αρχή. «Η αντιαθλητική συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και η ασφάλεια των μαθητών-αθλητών, των θεατών και των αξιωματούχων παραμένει κορυφαία προτεραιότητα», πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο πως ένας αγώνας μπάσκετ μετατράπηκε σε ομαδικό καυγά: