Αγώνας δρόμου για Φρέιζιερ και Στρέλνιεκς στην ΑΕΚ

Αγώνας δρόμου για Φρέιζιερ και Στρέλνιεκς στην ΑΕΚ

Πάρης Τσελεπίδης • 21:12 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Ηλίας Καντζούρης αισιοδοξεί πως θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Καρσίγιακα της Τετάρτης (21/12) στα πλαίσια του FIBA Champions League τους Τιμ Φρέιζιερ και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Οι Τιμ Φρέιζιερ και Γιάνις Στρέλνιεκς ταλαιπωρούνται από θλάση, αλλά παρόλα αυτά ο Ηλίας Καντζούρης αισιοδοξεί πως θα τους έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Καρσίγιακα της Τετάρτης (21/12) στα πλαίσια του FIBA Champions League. Σε ένα παιχνίδι όπου θα ξεκαθαρίσει η θέση της Ένωσης στον όμιλο μετά και τη τελευταία αγωνιστική.

Τιμ Φρέιζιερ και Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν απόντες από το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ για την Basket League για να προφυλαχθούνε προς αποφυγή τυχόν υποτροπής τους. Το γεγονός ότι στην εβδομάδα που ακολούθησε δεν υπήρχε παιχνίδι για το BCL αλλά και η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω του αυριανού (18/12) All Star Game αποτέλεσε σύμμαχο και για τους δύο.

Αφήνιασε στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ και «πάτησε» τη Ρέτζιο Εμίλια
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:47 - 07.12.2022

Αφήνιασε στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ και «πάτησε» τη Ρέτζιο Εμίλια

Η ΑΕΚ υπέφερε στο μεγαλύτερο μέρος, ήταν πολύ άστοχη, δεν λειτουργούσε τίποτα σωστά, αλλά η αποφασιστικότητα της και η άμυνά της στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τη Ρέτζιο Εμίλια να παραδοθεί με 68-59 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Τόσο ο Αμερικανός γκαρντ όσο και ο διεθνής Λετονός γκαρντ που αποτελούνε βασικά γρανάζια της φετινής πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη για την ΑΕΚ φαίνεται να μετράνε αντίστροφα ώστε να μπούνε και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων. Και συνάμα προετοιμασίας για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Καρσίγιακα με όλα να δείχνουνε πως θα δώσουνε το παρών. Κάτι που θα συμβεί σίγουρα και με τον Βασίλη Ξανθόπουλο ενώ άγνωστο αποτελεί το πότε θα επιστρέψει ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μαυροειδής.

Η τουρκική ομάδα εν τω μεταξύ στο σημερινό της παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας της Νταρουσάφακα. Πρώτος σκόρερ της ήταν ο Μακ Κόλουμ με 28 πόντους και 2/2 τρίποντα ενώ ο Ανγκολά που είχε αγωνιστεί στην Ένωση την περσινή χρονιά είχε 19 με 5/11 τρίποντα.

Όσον αφορά το ρόστερ της ΑΕΚ από το οποίο αποχώρησε προ διημέρου ο Νίκος Περσίδης σε αυτό δεν αποκλείεται να προστεθούνε όχι ένα αλλά δύο νέοι παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTAL στο στόχαστρο του τεχνικού της Ένωσης βρίσκονται οι Βλάντο Γιάνκοβιτς, τον οποίο θέλει υπό τις οδηγίες του και ο Νίκος Βετούλας, και Κωστής Γόντικας που προ ημερών αποχώρησε από την Καρδίτσα.