Ακόμα σκοράρει: Ο Άντονι Έντουαρντς ήταν ασταμάτητος στην προπόνηση της Team USA και έστειλε «μήνυμα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο! (vid)

Άντονι Έντουαρντς

Ακόμα σκοράρει: Ο Άντονι Έντουαρντς ήταν ασταμάτητος στην προπόνηση της Team USA και έστειλε «μήνυμα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:58 - 04.08.2023

Ο Άντονι Έντουαρντς είναι σε τρομερή κατάσταση και το επιβεβαιώνει κάθε φορά, με τον αστέρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς να μην σταματάει να ευστοχεί σε τρίποντα στην προπόνηση της Team USA στο Λας Βέγκας.

Το φετινό καλοκαίρι είναι έντονο σε όλα τα επίπεδα για τον Άντονι Έντουαρντς. Ο Ant υπέγραψε supermax επέκταση με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ προχώρησε και σε μια αλλαγή με ιδιαίτερο νόημα, καθώς άφησε τον αριθμό 1 για να φορέσει το νο.5 την ερχόμενι σεζόν. Έναν αριθμό που φορούσε μέχρι να μπει στο ΝΒΑ, από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Τζόρτζια.

Πλέον ο ηγέτης των Τίμπεργουλβς βρίσκεται στο Λας Βέγκας, όπου και προπονείται με την Team USA. Αναμένεται να είναι ένας από τους «πονοκεφάλους» για την ελληνική άμυνα, καθώς η ικανότητά του στην επίθεση και η έφεσή του στο σκοράρισμα είναι στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό πάνω στο παρκέ.

Άντονι Έντουαρντς © photo by Stephen Maturen / Getty Images / Ideal Images

Αυτό το καλοκαίρι ο χαρσιματικός άσος έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τον νέο ρόλο του, ως ηγέτης επάνω στο παρκέ, με την δουλειά που ρίχνει να είναι ανάλογη των απαιτήσεων που υπάρχουν από εκείνον. Αυτό το καλοκαίρι άλλωστε θα είναι ένας από τους ηγέτες των Αμερικανών σε όλη τη διάρκεια του FIBA World Cup >με την παρουσία του να είναι κομβική για την ομάδα του Στιβ Κερ.

Στην τελευταία προπόνηση των Αμερικανός μάλιστα ο Ant βρέθηκε... στη ζώνη. Διότι δοκίμασε τρίποντα από τη γωνία, ευστοχώντας όχι σε ένα, ούτε σε δύο αλλά σε 20 συνεχόμενα, με την καταμέτρηση μάλιστα να συνεχίζεται με την ίδια συνέπεια. Ενδεικτικό της σκληρής δουλειάς΄καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, για έναν παίκτη που θεωρείται ένας εκ των επόμενων διεκδικητών για το βραβείο του MVP του ΝΒΑ.