Αλαλούμ στο Αλεξάνδρειο: Διακοπή πάνω από μια ώρα στο Άρης - Περιστέρι και επανέναρξη σε άδειο γήπεδο (vid)

H Bάσω Τσαρούχα την ώρα που αποσύρεται στα αποδυτήρια

i

© Intime

Αλαλούμ στο Αλεξάνδρειο: Διακοπή πάνω από μια ώρα στο Άρης - Περιστέρι και επανέναρξη σε άδειο γήπεδο (vid)

Sportal newsroom 23:26 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 05.03.2023

Οι διαιτητές του αγώνα Άρης - Περιστέρι αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια αφού είχαν προειδοποιήσει στο πρώτο ημίχρονο ότι θα διέκοπταν τον αγώνα για υβριστικά συνθήματα και στο 4ο δεκάλεπτο έπεσαν αντικείμενα στο παρκέ.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στην αναμέτρηση του Άρη με το Περιστέρι για την 17η αγωνιστική της Basket League. 

Λίγο μετά την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου, οπαδοί του Άρη έριξαν αντικείμενα μέσα στο παρκέ του »Nick Gallis Hall», όμως το ποτήρι ξεχείλισε όταν κάποιοι έφτυσαν την κυρία Τσαρούχα, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποσυρθούν στα αποδυτήρια. 

Ο αγώνας έχει διακοπεί, αφού οι ρέφερι έχουν ζητήσει να εκκενωθεί το γήπεδο ώστε να αρχίσει ξανά. 

Η Βάσω Τσαρούχα πήρε την απόφαση να αποσυρθούν οι διαιτητές, αφού οι φίλοι του Άρη αντέδρασαν έντονα σε ένα επιθετικό φάουλ που δέχθηκε η ομάδα τους, πετώντας στο παρκέ αντικείμενα και φτύνοντάς την.

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Οι διαιτητές είχαν προειδοποιήσει τους υπεύθυνους του Άρη από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι φίλοι της ομάδας φώναζαν υβριστικά συνθήματα.

Επτά περίπου λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, οι φίλοι του Άρη δεν δέχθηκαν καλά την απόφαση των διαιτητών κι έτσι η κα. Τσαρούχα έδωσε την εντολή.

Στη συνέχεια κι ενώ το διαιτητικό τρίο ήταν στα αποδυτήρια, ζήτησε από τη διοίκηση του Άρη να εκκενώσει το Αλεξάνδρειο. Ωστόσο η ΚΑΕ είπε ότι δεν μπορεί να πάρει τέτοια ευθύνη και έγιναν συστάσεις στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» προκειμένου να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Αστυνομία και διοίκηση του Άρη ισχυρίζονται ότι ο κόσμος δεν πρέπει να φύγει τώρα, καθώς λίγη ώρα πριν ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ιωνικό. Υπάρχει λοιπόν ενδεχόμενο σύρραξης, κάτι που που οι διαιτητές δεν φαίνεται να συμμερίζονται, αφού δεν δέχονται να βγουν να συνεχίσουν τον αγώνα! 

Τελικά, έπειτα από μια ώρα διακοπής κι ενώ το «Αλεξάνδρειο» εκκενώθηκε, οι διαιτητές και οι ομάδες βγήκαν ξανά στο παρκέ ώστε να τελειώσουν το παιχνίδι...