Αμφίβολος ο Μπαρτζώκας για Βελιγράδι, παραμένει κλινήρης

Αμφίβολος ο Μπαρτζώκας για Βελιγράδι, παραμένει κλινήρης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:58 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 22.03.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα της ομάδας κόντρα στο Λαύριο και πλέον είναι πιθανό να μην ταξιδέψει ούτε στο Βελιγράδι, εκεί όπου οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν με την Παρτιζάν την Παρασκευή 24/3.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ταλαιπωρείται από μια ίωση και είναι πλέον πολύ πιθανό να μην μεταβεί με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Σερβία, για τον αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 24/3. 

Ο Έλληνας κόουτς δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας του την Τρίτη 21/3 στον αγώνα κόντρα στο Λαύριο, εκεί όπου χρέη προπονητή ανέλαβε ο βοηθός του, Χρήστος Παππάς

Ο Θανάσης στο κάδρο του Παναθηναϊκού - Ο Βιλντόζα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο και «η ομάδα που δε θα ακουμπάει κανείς»
EUROLEAGUE

16:46 - 22.03.2023

Ο Θανάσης στο κάδρο του Παναθηναϊκού - Ο Βιλντόζα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο και «η ομάδα που δε θα ακουμπάει κανείς»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι... φευγάτος από το NBA και στο μυαλό του βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός. Προχωρημένη η υπόθεση Βιλντόζα από τους «πράσινους», ζεστά και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα, ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, είπε ότι δεν ξέρει αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι στον πάγκο στην αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση.

Η αναχώρηση της ομάδας του Πειραιά είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 23/3. Μια μέρα αργότερα οι ερυθρόλευκοι θα βρουν απέναντί τους την φορμαρισμένη Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Ο Ολυμπιακός ηγείται της βαθμολογικής κούρσας στην Ευρωλίγκα έχοντας 21 νίκες και 8 ήττες. Η Παρτιζάν από την πλευρά της είναι στην 7η θέση και ισοβαθμεί με τη Μακάμπι έχοντας 16 νίκες. Αμφότερες οι δύο ομάδες παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας στις σειρές του top 8. 

Μένει να δούμε αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και θα μπορέσει να κοουτσάρει αυτός την ομάδα του, ή αν θα βρεθεί στο πόδι του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο βοηθός του, Χρήστος Παππάς...