Αμφίβολος ο Μπάτλερ στο Game 2 με τους Νικς

Τζίμι Μπάτλερ

i

photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

Αμφίβολος ο Μπάτλερ στο Game 2 με τους Νικς

Sportal newsroom 21:50 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 06:08 - 02.05.2023

Ο Τζίμι Μπάτλερ πονάει στον αστράγαλο και «τρέχει» να προλάβει για να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ με τους Νιου γιορκ Νικς.

Παρότι πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Υόρκη η ομάδα των Μαϊάμι Χιτ και έκανε το 1-0 στη σειρά με τους Νικς, ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα δημιουργεί μεγάλη ανησυχία ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης.

Μιλουτίνοφ: Η πρόταση της Βίρτους και ο λόγος που δεν βιάζεται να υπογράψει
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:13 - 01.05.2023

Μιλουτίνοφ: Η πρόταση της Βίρτους και ο λόγος που δεν βιάζεται να υπογράψει

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ από τους τελικούς της VTB και με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται, ετοιμάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως δεν θα βιαστεί να πάρει κάποια απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των Χιτ γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο επειδή το πόδι του ήταν «ζεστό» έπαιξε ως το τέλος της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τον προπονητή των Χιτ Έρικ Σπόελστρα, ακόμη ακολουθεί θεραπεία και έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι με τους Νικς.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου ο Σπόελστρα ετοιμάζει την ομάδα του έχοντας στο μυαλό του ότι μπορεί ο Τζίμι Μπάτλερ να μην αγωνιστεί.

Κάτι τέτοιο βέβαια αποδυναμώνει τους Χιτ, καθώς ήδη έχουν τεθεί εκτός για τα υπόλοιπα playoffs οι Τάιλερ Χίρο και Βίκτορ Ολαντίπο, γεγονός που περιορίζει τις πιθανότητες νίκης.