Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για την Παρτίζαν, με μία προπόνηση ο Λεσόρ

Κώστας Αντετοκούνμπο και Ματίας Λεσόρ

Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για την Παρτίζαν, με μία προπόνηση ο Λεσόρ

Ηλίας Λαλιώτης 16:45 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 18.01.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι άρρωστος και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν.

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR την Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προπόνηση της Πέμπτης 18/1 όμως τα νέα για τον Εργκίν Αταμάν δεν ήταν και τα καλύτερα, αφού πλην των Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι οι οποίοι προέρχονται από χειρουργικές επεμβάσεις, ο Τούρκος κόουτς θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα έχει στη διάθεσή του και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σέντερ τις τελευταίες ημέρες είναι άρρωστος και δεν είναι βέβαιο αν θα προλάβει την αναμέτρηση, αφού δεν έχει προπονηθεί από το παιχνίδι με το Λαύριο κι έπειτα.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μέση του, από το χτύπημα στο Μιλάνο, όμως έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την Παρτίζαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Σέρβοι αφού ο Πάντερ έμεινε στο Βελιγράδι και δεν θα αγωνιστεί στο ματς.

Ο ίδιος ανέβασε πυρετό και δεν ακολούθησε την αποστολή που ταξίδεψε για Αθήνα, βάζοντας... προβλήματα στον προπονητή του.