Ανακοίνωσε sold out η Παρτίζαν για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
i

@ sportal.rs

Ανακοίνωσε sold out η Παρτίζαν για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 21:34 - 11.04.2023

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Βελιγράδι για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Euroleague και η αντίπαλός του, Παρτίζαν ανακοίνωσε sold out.

Μπροστά στο κοινό της ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη regular season η Παρτίζαν. Έχοντας ήδη τσεκάρει το εισιτήριό της για τα playoffs της Euroleague, η ομάδα της Σερβίας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο τη νίκη που μπορεί να της δώσει άλλη θέση στην κατάταξη. 

Η Euroleague δημιουργεί Μπασκετικό Χωριό στη σεισμόπληκτη Μπέλεν της Τουρκίας
EUROLEAGUE

13:55 - 11.04.2023

Η Euroleague δημιουργεί Μπασκετικό Χωριό στη σεισμόπληκτη Μπέλεν της Τουρκίας

Σπουδαία κίνηση με ανθρωπιστικό υπόβαθρο από την οικογένεια της Euroleague, η οποία δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους ανθρώπους που επλήγησαν από τον σεισμό στην Τουρκία, κατασκευάζοντας το «Μπασκετικό Χωριό».

Στην προσπάθειά τους αυτή οι Σέρβοι θα έχουν για μια ακόμα αγωνιστική μαζί τον κόσμο τους, αφού όπως ανακοινώθηκε, η Αρένα Σταρκ θα είναι κατάμεστη τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν και διεξάγεται η αναμέτρηση. 

Η Παρτίζαν στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της Euroleague κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο top 8 και οι οπαδοί της σε κάθε παιχνίδι στήνουν μια γιορτή!

Το sold out που ανακοινώθηκε θα βοηθήσει τον σύλλογο στην προσπάθειά του να σπάσει ένα ρεκόρ: Αυτό της προσέλευσης του κόσμου. Οι Σέρβοι θα ξεπεράσουν τους 300.000 θεατές στα φετινά τους παιχνίδια. Το γήπεδό της έχει χωρητικότητα 20.068 θεατές και γέμισε στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τους οπαδούς της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μαζικά και να κάνει το ρεκόρ που ονειρεύονται οι άνθρωποι της διοίκησης...