Ανακοινώθηκε ο Κακλαμανάκης από τον Πανιώνιο

Δημήτρης Κακλαμανάκης

i

© Intime

Ανακοινώθηκε ο Κακλαμανάκης από τον Πανιώνιο

Γιώργος Γαβριλάκης 09:34 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 11.07.2023

Ο 29χρονος σέντερ μετά από διαδοχικές σεζόν στην Basket League, πλέον ανήκει στον Πανιώνιο και τη νέα σεζόν θα αναλάβει υψηλές αρμοδιότητες στην πορεία της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη με στόχο την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Πέρσι, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα σύνολο με προοπτική ανώτερη από αυτή της κατηγορίας που λάμβανε μέρος. Έκανε πάταγο στη λίγκα, έφθασε μέχρι το Final 8 του Κυπέλλου, είχε εντυπωσιακή παρουσία και εν τέλει πήρε και την άνοδο για την Elite League

Τη νέα σεζόν ετοιμάζει το σύνολό του με ρεαλιστικό στόχο της επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια. Κράτησε τους παίκτες που χρειαζόταν (Δημήτρη Βεργίνη και Τάσο Αντωνάκη), «επαναπάτρισε» τον Ιάσωνα Δημητρακόπουλο, απέκτησε τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, έκανε αίσθηση με την προσθήκη του Νίκου Γκίκα και τώρα ανακοίνωσε την απόκτηση και του Δημήτρη Κακλαμανάκη. 

O 29χρονος φόργουορντ, με πλούσια και... γεμάτη παρουσία στην Basket League πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στη δεύτερη θητεία του με τον δικέφαλο το βορρά, ενώ έχει στο βιογραφικό του σεζόν με το Λαύριο, τον ΠΑΟΚ, τον Προμηθέα Πατρών, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από το Περιστέρι (2013-14), ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ηλυσιακό. 

Επιβλητική η Εθνική Νέων απέναντι στην Κροατία και με φόρα στα νοκ άουτ!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:49 - 10.07.2023

Επιβλητική η Εθνική Νέων απέναντι στην Κροατία και με φόρα στα νοκ άουτ!

Η Εθνική Νέων θριάμβευσε απέναντι στην Κροατία, πήρε τη νίκη με 78-64 και πλέον ετοιμάζςεται για το ματς με την Ισλανδία στις 12/7, το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στους «8» του Πανευρωπαϊκού.

Στο μεταξύ, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν κινηθεί -παρά τις δυσκολίες της περίπτωσής του- για τον Βασίλη Καββαδά. Ο πρώην διεθνής σέντερ τους και ένας ακόμα παίκτης με μακρά θητεία στην Basket League που τον απασχολεί παραμένει στο στόχαστρο και αναζητάτε ο τρόπος για να αποκτηθεί και αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Πανιώνιος θεωρητικά θα είναι ακαταμάχητος.  

Στα 31 του χρόνια είναι ελεύθερος, με τον Άρη η συνεργασία του δεν θα συνεχιστεί και αν δεν βρει κάποιο δελεαστικό συμβόλαιο στην πρώτη κατηγορία, τότε ο Πανιώνιος θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες...