Ανεβάζει ρυθμούς ο Ουόλτερς και αγωνία για Γκουντάιτις
i

Αρτούρας Γκουντάιτις / © Intime

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ουόλτερς και αγωνία για Γκουντάιτις

Sportal newsroom 16:16 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 24.01.2023

Τη στιγμή που ο Νέιτ Ουόλτερς φαίνεται πως θα είναι τελικά παρών μεθαύριο (26/01) στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις υπάρχει σοβαρό ερωτηματικό αν θα βρίσκεται στην αποστολή ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Τα προβλήματα όπως αναμενόταν δεν έλειψαν για τον Ντέγιαν Ράντονιτς στο ξεκίνημα της μίνι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (26/01, 22:00) με την Ζαλγκίρις Κάνουνς στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Κι ενώ όλα δείχνουνε ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Νέιτ Ουόλτερς αύριο θα φανεί αν το ίδιο θα ισχύει και με τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Συγκεκριμένα ο Ουόλτερς ακολούθησε μέρος της προπόνησης μετά τον μυϊκό σπασμό στη γάμπα που είχε κληρονομήσει στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης (19/01) στην Μπολόνια με την Βίρτους. Σε μία αναμέτρηση όπου ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού αν και ήταν από τους κορυφαίους για τους «πράσινους» είδε τη τύχη να του γυρνάει την πλάτη και να απουσιάζει από το παιχνίδι της Κυριακής (22/01) στο Λαύριο για την Basket League. Παρόλα αυτά ο Μαυροβούνιος τεχνικός αισιοδοξεί πως θα τον έχει υπό τις οδηγίες του απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας, έχοντας μία ακόμη λύση για την περιφέρεια υπό τις οδηγίες του.

Όσο για τον Γκουντάιτις έμεινε εκτός προπόνησης για τον λόγο ότι έχει ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο τένοντα. Αυτές που κληρονόμησε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Basket League στο Λαύριο με τη δική του περίπτωση επίσης να ξεκαθαρίζει αύριο. Ίσως και λίγο πριν από το τζάμπολ σε περίπτωση που χρειαστεί να υποβληθεί ακόμη και σε ένεση για να αγωνιστεί όσο χρειαστεί.

Αυτοί που φαντάζει πως θα είναι σίγουρα οι δύο απόντες του Ράντονιτς στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις είναι οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Λευτέρης Μαντζούκας. Ο πρώτος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό του και ο δεύτερος από Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες ημέρες για να γνωρίζει τι θα συμβεί με τους παίκτες του αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών από θλάση στον λαγονοψοΐτη του. Στην περίπτωσή τους η επιστροφή τους κρίνεται μέρα με την ημέρα χωρίς να υπάρχει η διάθεση για το οποιοδήποτε ρίσκο.

Tags: