Αντετοκούνμπο: «Η ήττα από τους Σίξερς ήταν ένα μάθημα για το μέλλον»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

photo by Harry How / Getty Images / Ideal Images

Αντετοκούνμπο: «Η ήττα από τους Σίξερς ήταν ένα μάθημα για το μέλλον»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:03 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 05.03.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο μετά την εντός έδρας ήττα των Μπακς από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς εξήγησε τον τρόπο που θα πρεπει να λειτουργήσουν αυτός και οι συμπαίκτες του στο Μιλγουόκι.

Η προσπάθεια των Μιλγουόκι Μπακς είναι... αέναη και ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τελευταία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του είχαν ξεχάσει τι συναισθήματα δημιουργεί μία ήττα, καθώς «έτρεξαν» ένα σερί 16 επιτυχιών. 

Ήταν η πιο... καυτή ομάδα του πρωταθλήματος, μέχρι που τα ξημερώματα της Κυριακής (5/3) οι Σίξερς βρέθηκαν στο Μιλγουόκι και έκαναν τα Ελάφια να προβληματιστούν. Η εικόνα του ματς «περιγράφει» ένα από τα πιο σκληρά και ταυτόχρονα όμορφα παιχνίδια της σεζόν, με την ομάδα από την πόλη της Αδελφικής Αγάπης να πανηγυρίζει τη νίκη (133-130), έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Τζέιμς Χάρντεν -κατά πρώτο λόγο- και τον κλασικό της ήρωας, Τζοέλ Εμπίντ. 

Το πάθος του Τζα Μοράντ με τα όπλα δεν θα του βγει σε καλό (vid)
NBA

09:21 - 05.03.2023

Το πάθος του Τζα Μοράντ με τα όπλα δεν θα του βγει σε καλό (vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 23χρονος Τζα Μοράντ των Μέμφις Γκρίζλις επιδεικνύει όπλο. Αφού απείλησε 17χρονο, το κουβαλούσε μαζί του στην Ιντιάνα και τώρα το... μοστράρισε στα social media. Τιμωρήθηκε από την ομάδα και η συμπεριφορά του έχει προβληματίσει ολόκληρο το ΝΒΑ.

Το Μιλγουόκι αν και προηγήθηκε με 18 πόντους κατά τη διάρκεια του ματς και μπήκε στην τελευταία περίοδο με +14 δεν κατάφερε να επιβληθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγες ώρες μετά το ματς έκανε σχετική δημοσίευση στο twitter. Κοιτώντας τη φωτεινή πλευρά της ζωής... 

«Μαθαίνουμε και εφαρμόζουμε τα μαθήματα αυτά στο μέλλον», έγραψε ο Greek Freak. Άλλωστε δεν αποκλείεται Μπακς και Σίξερς να βρεθούν σύντομα ξανά αντιμέτωποι σε ένα στενό δρομάκι των play off. Που θα χωράει να περάσει μόνο ένας! 

Πάντως με το hashtag του (#BuildGoodHabits) προειδοποιεί ότι πρέπει ως ομάδα να «χτίσουν» καλές συνήθειες. Προφανώς, εννοώντας πως υπάρχουν και κάποιες κακές.