Μετά το ξέσπασμα ο Γιάννης απολογήθηκε στον δημοσιογράφο: «Συγγνώμη δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά...» (vid)

Μετά το ξέσπασμα ο Γιάννης απολογήθηκε στον δημοσιογράφο: «Συγγνώμη δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά...» (vid)

Δημήτρης Χούπης 20:42 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 27.04.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε συγνώμη από τον δημοσιογράφο για την απάντηση που του έδωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν μόλις στον πρώτο γύρο των playoffs, αφού γνώρισαν την ήττα τους από τους Χιτ με 128-126 στο Game 5. Το Μαϊάμι έκανε το 4-1 στη σειρά παρά τη συγκλονιστική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε 38 πόντους και 20 ριμπάουντ στο ματς.

Ο Γιάννης ήταν φανερά στεναχωρημένος από τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας του και λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, έβγαλε εκνευρισμό. Απαντώντας σε μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου, όπου μεταξύ άλλων του είπε.

Ο Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε δημοσιογράφο και μέσα σε δύο λεπτά έδωσε το καλύτερο μάθημα περί αποτυχίας: «Εσύ παίρνεις κάθε χρόνο αύξηση;»
NBA

09:04 - 27.04.2023

Ο Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε δημοσιογράφο και μέσα σε δύο λεπτά έδωσε το καλύτερο μάθημα περί αποτυχίας: «Εσύ παίρνεις κάθε χρόνο αύξηση;»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι Μπακς απέτυχαν την φετινή σεζόν, με τον Έλληνα σταρ να φέρνει ως παράδειγμα τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Ω Θεέ μου. Με ρώτησες το ίδιο και πέρυσι. Παίρνεις προαγωγή κάθε χρόνο στην δουλειά σου; Οπότε, κάθε χρονιά σου σου είναι αποτυχημένη; Κάθε χρόνο δουλεύεις προς έναν στόχο: Για να πάρεις προαγωγή, να φροντίσεις την οικογένειά σου, να φροντίσεις το σπίτι σου. Δεν είναι αποτυχία, αλλά ένα βήμα προς την επιτυχία. Δεν θέλω να το κάνω προσωπικό με σένα, μιλάω γενικά.

Πάντα υπάρχουν βήματα. Ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιξε 15 χρόνια και κατέκτησε 6 πρωταθλήματα. Τα άλλα 9 χρόνια απέτυχε; Αυτό μου λες; Σε ρωτάω. Γιατί με ρωτάς κάτι τέτοιο; Ειναι λάθος ερώτηση. Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Υπάρχουν καλες και κακές μέρες. Κάποιες φορές είσαι πετυχημένος, κάποιες όχι. Κάποιες φορές είναι η σειρά σου και κάποιες όχι. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Δεν νικάς πάντα. Φέτος θα νικήσει κάποιος άλλος».

Η συγνώμη του Γιάννη

Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν αν βλέπει τη φετινή σεζόν ως αποτυχία, η δε απάντησή του Γιάννη έγινε Viral και αποθεώθηκε από το σύνολο των ξένων ιστοσελίδων. Ακόμα και η Marca έκανε ανάρτηση με το βίντεο του Γιάννη, αναφέροντας πως «Ο ισχυρισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αποτυχία στον αθλητισμό είναι ένα viral μάθημα».

Ο Γιάννης, πάντως, που δεν έκρυψε ούτε την αμηχανία του ακούγοντας τη συγκεκριμένη ερώτηση, στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου ζήτησε συγνώμη από τον δημοσιογράφο. Λέγοντας πως δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του. «Συγνώμη, δεν ήθελα να το κάνω προσωπικό. Πέρσι δεν είχα το μυαλό να απαντήσω σωστά, όμως θυμάμαι πως με είχες ρωτήσει το ίδιο», με το θέμα να τελειώνει οριστικά εκεί.

Δείτε τη συγνώμη του Γιάννη στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα του βίντεο:

Tags: