Αντετοκούνμπο: «Ο Τζρου έπαιξε σαν τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ» (vid)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / printscreen

Αντετοκούνμπο: «Ο Τζρου έπαιξε σαν τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:46 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 07:46 - 01.02.2023

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε ρεκόρ καριέρας με 13 ριμπάουντ στη νίκη του Μιλγουόκι επί της Σάρλοτ και ο Γιάννης αντετοκούνμπο δεν το άφησε ασχολίαστο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε 18 ριμπάουντ στη νίκη των Μπακς επί της Σάρλοτ, αλλά δεν έκανε κάποιο ρεκόρ. Έχει πάρει και περισσότερα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ όμως, πήρε 13 και το νούμερο αυτό αποτελεί την καλύτερη επίδοση της καριέρας του. «Έπαιξε σαν τον Τσαρκλς Μπάρκλεϊ δηλαδή…», είπε αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού όταν ενημερώθηκε για το επίτευγμα του φίλου του και πόιντ γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς. 

Επίσης, ο Greek Freak χάρηκε και για την πρόοδο του Κρις Μίντλετον, ο οποίος είχε 18 πόντους σε λιγότερα από 20 λεπτά. 

Οι στιγμές που ο Αντετοκούνμπο έστειλε τις Σφήκες της Σάρλοτ πίσω στη φωλιά τους (vid)
NBA

06:31 - 01.02.2023

Οι στιγμές που ο Αντετοκούνμπο έστειλε τις Σφήκες της Σάρλοτ πίσω στη φωλιά τους (vid)

Με 34 πόντους και 18 ριμπάουντ, έψογα στατιστικά -ακόμα και στις βολές- ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε μία ακόμα νίκη. Την πέμπτη στη σειρά. Δείτε τα highlights του Greek Freak.

«Ο Κρις αρχίζει και ανεβαίνει. Οι τραυματισμοί τον έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ αυτή τη χρονιά, αλλά όταν θα είναι σε θέση να παίξει πιο πολύ, τότε θα γίνει η δουλειά όλων μας πολύ πιο εύκολη. Δεν θυμάμαι φέτος να έχουμε παίξει εγώ, ο Κρις και ο Τζρου για ώρα μαζί», σημείωσε με… πρόχειρη στατιστική. Δ

Δεν ξέχασε βέβαια και τον τραυματία Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος «αφήνει μεγάλο κενό και στο ριμπάουντ μας και στην άμυνα. Ο Μπόμπι με τον όγκο του μας βοηθάει απίστευτα, περιμένουμε πως και πως να μαζευτούμε και πάλι όλοι μαζι. Μέχρι τότε όλα τα παιδιά προσπαθούν να καλύψουν ότι κενό εμφανίζεται».