Απέρριψε την πρόταση του Ηρακλή ο Γιατράς

Μάκης Γιατράς

i

©Intime

Απέρριψε την πρόταση του Ηρακλή ο Γιατράς

Νίκος Καλαμπάκας 17:55 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 30.01.2024

Ο Μάκης Γιατράς δέχθηκε πολύ καλή οικονομική πρόταση από τον Ηρακλή ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, όμως την απέρριψε. Διαβάστε τους λόγους που ο πολύπειρος τεχνικός έριξε... πόρτα στον Γηραιό!

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά την απόλυση του Θανάση Γιαπλέ και πρώτος στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ο Μάκης Γιατράς.

Ο Αχαιός προπονητής είναι έμπειρος και στον «Γηραιό» θεωρούσαν ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος προκειμένου να αναλάβει την ομάδα με στόχο να διεκδικήσει την άνοδό της στην Basket League, ωστόσο φαίνεται ότι το στόρι δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη, αφού ο κόουτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ομάδας.

Μετά την ήττα από τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας ο Ηρακλής έπεσε στο 9-9 της κατάταξης και η διοίκηση έπειτα από συνεννόηση με τον Θανάση Γιαπλέ χώρισαν τους δρόμους τους.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στράφηκε αμέσως στον Γιατρά, όμως ο ίδιος δεν είναι θετικός να αναλάβει τους κυανόλευκους και πλέον γίνονται συζητήσεις προκειμένου η ομάδα να καταλήξει σε άλλο όνομα.

Ο Μάκης Γιατράς φέρεται να ήταν αρνητικός επειδή δεν θα μπορούσε να κάνει μεταγραφή, εξέλιξη η οποία δεν θα τον βοηθούσε να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που επιθυμεί.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }