Aέναος και αέρινος ο 38χρονος ΛεΜπρόν στο κορυφαίο κάρφωμα της εβδομάδας (vid)

Aέναος και αέρινος ο 38χρονος ΛεΜπρόν στο κορυφαίο κάρφωμα της εβδομάδας (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:44 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 23.04.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε μαθήματα εντυπωσιακής ολοκλήρωσης αιφνιδιασμού, όταν έτρεξε σαν σπρίντερ, πήρε τη πάσα από τον ΝτιΆντζελο Ράσελ πριν απογειωθεί για το εντυπωσιακό κάρφωμα στο καλάθι των Μέμφις Γκρίζλις.

Είκοσι χρόνια στο πρωτάθλημα και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει μία αστείρευτη πηγή θεάματος. Στα 38 του χρόνια τρέχει σαν έφηβος και πηδάει πιο ψηλά και από τους εικοσάρηδες. Πλέον, παίζει κυρίως με την ποιότητα και το μυαλό του, αλλά όταν προκύπτει αιφνιδιασμός δεν ξεχνά ποτέ για ποιον λόγο πληρώνουν ακριβά οι φανς εισιτήριο για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τα καρφώματα και τα highlights που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη συχνότητα. 

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και αφού είχε προηγηθεί λίγα λεπτά πριν το χτύπημα του Ντίλον Μπρουκς στα γεννητικά του όργανα, ο ΛεΜπρόν έδειξε πως... όλα είναι στη θέση τους, όταν έτρεξε εντυπωσιακά στον αιφνιδιασμό πήρε τη μπάλα από τον συμπαίκτη του ΝτιΆντζελο Ράσελ και ξεκίνησε μία πτήση προς το καλάθι των Μέμφις Γκρίζλις. Αυτή ολοκληρώθηκε με ένα περιστροφικό ανάποδο κάρφωμα που καταγράφηκε ως το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι στιγμής στα play offs. 

Τελικά (και λογικά) αυτή ήταν και η επιλογή στο Νο 1 των δέκα καλύτερων φάσεων από τα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν από το βράδυ του Σαββάτου (23/4) μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής (24/4), που βεβαίως εμπλουτίστηκαν με αρκετές δώσεις θεάματος. 

O Τζέιμς Χάρντεν των Σίξερς με μία εντυπωσιακή ντρίπλα που έριξε κάτω τον Κάμερον Τζόνσον των Νετς βρέθηκε στη δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο (επίσης 38χρονος) Κρις Πολ των Φοίνιξ Σανς με ένα εκτός ισορροπίας εύστοχο σουτ από την πιο δύσκολη γωνία που υπάρχει.