ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η... σίγουρη Φενέρ έχασε τα ίχνη του Σλούκα! (vid)
i

©InTime

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η... σίγουρη Φενέρ έχασε τα ίχνη του Σλούκα! (vid)

Γιάννης Πάλλας 17:49 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 08.07.2023

Η Φενέρμπαχτσε από εκεί που είχε το πλεονέκτημα για τον Κώστα Σλούκα ξαφνικά έχασε την... επαφή με τον παίκτη

Από τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας βγήκε από τα γραφεία της Arcadia την περασμένη Δευτέρα (3/7) μετά από την 4ωρη συνάντηση του με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν εμφανές ότι η κατάσταση δυσκόλευε πολύ σε ότι αφορά την παραμονή του στον Ολυμπιακό. 

Μάλιστα, ήδη ακούγονταν πολλά που στην πορεία επιβεβαιώθηκαν, όσον αφορά το «διαζύγιο» των δυο πλευρών.

Άμεσα η Φενέρμπαχτσε ήταν εκείνη που απέκτησε πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την απόκτηση του. Μάλιστα, υπήρχε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη και τον ίδιο τον αθλητή με τον Δημήτρη Ιτούδη και τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας Αλί Κοτς.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Sportal η επικοινωνία της Φενέρμπαχτσε με τον Κώστα Σλούκα και τον εκπρόσωπο του διακόπηκε από την Παρασκευή (7/7) το πρωΐ! Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από την πλευρά του 33χρονου γκαρντ που είχε ήδη αρχίσει να δέχεται το ασφυκτικό πρέσινγκ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι Τούρκοι προσπαθούσαν μέχρι το Σάββατο το πρωΐ να επικοινωνήσουν με τον παίκτη, αλλά δεν στάθηκε δυνατόν κάτι τέτοιο. Ήταν προφανές ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε κάνει την κίνηση και κέρδισε τον παίκτη με την διαπραγμάτευσή της.

Η εξέλιξη αυτή είναι λογικό να έχει ενοχλήσει την Φενέρμπαχτσε και τον ίδιο τον Δημήτρη Ιτούδη, καθώς πλέον του αλλάζει τον σχεδιασμό σε ό,τι αφορά την ομάδα του.

Aυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Σλούκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:37 - 08.07.2023

Aυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Σλούκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Έχει φορέσει τα κίτρινα και τα μπλε (του Μαντουλίδη και της Φενέρμπαχτσε), τα κίτρινα του Άρη και τα κόκκινα του Ολυμπιακού. Τώρα, ο Κώστας Σλούκας δοκιμάζει για πρώτη του φορά τα... πράσινα!

Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε τελικά να αποκτήσει τον Κώστα Σλούκα η Τουρκική ομάδα, θα πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση για την περιφερειακή της γραμμή...