Δελέγκος: «Ντροπιαστική η εικόνα μας, ζητάω συγγνώμη»
i

©InTime

Δελέγκος: «Ντροπιαστική η εικόνα μας, ζητάω συγγνώμη»

Sportal newsroom 23:37 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 19.11.2023

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών Κώστας Δελέγκος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την βαριά ήττα από τον Προμηθέα

Η στενοχώρια και η απογοήτευση ήταν αποτυπώμενη στο πρόσωπο του προπονητή του Απόλλωνα Κώστα Δελέγκου, μετρά την βαριά ήττα από τον Προμηθέα.

«Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο μας γιατί ακόμη και σήμερα ήρθε εδώ και μας στήριξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, θα μπορούσα να πω και ντροπιαστική. Μετά τα πρώτα 12 λεπτά βγήκαμε εκτός ματς, σταματήσαμε να παίζουμε, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Ξέραμε ότι ο Προμηθέας είναι μια καλή ομάδα, που σουτάρει καλά με καλούς παίκτες. Στο τέλος βγήκε η εικόνα ότι παρατήσαμε το ματς αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρεσβεύει ούτε εμένα ούτε την ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Μπαρτζώκας για την μεταγραφή: «Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου, χειρίζεται η διοίκηση πλέον το θέμα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:14 - 19.11.2023

Μπαρτζώκας για την μεταγραφή: «Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου, χειρίζεται η διοίκηση πλέον το θέμα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου και αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, εξηγώντας πως έχει κάνει τις εισηγήσεις του και το θέμα το χειρίζεται πλέον η διοίκηση.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης και την κατάσταση του Τι Τζέι Σταρκς, επισήμανε: «Το σημαντικότερο είναι να αλλάξουμε την διάθεση μας και την εικόνα μας, δεν είναι αυτή η διάθεση ομάδας που θέλει να είναι στην Α1. Κινούμαστε για ενίσχυση, δεν ξέρω αν θα έχουμε κάποιον έξτρα παίκτη στο ματς με το Μαρούσι. Η κατάσταση του Σταρκς είναι στον… αέρα, μακάρι να είναι μαζί μας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε».