Ριζικές αλλαγές στον Απόλλωνα: Έκανε δικό του τον Τουτζιαράκη, παίρνει ξένο αντί του Μπόατραϊτ

Στάυρος Τουτζιαράκης

Ριζικές αλλαγές στον Απόλλωνα: Έκανε δικό του τον Τουτζιαράκη, παίρνει ξένο αντί του Μπόατραϊτ

Χρήστος Τσάλτας 16:36 - 26.02.2024

Ο Απόλλων Πάτρας μπαίνει αλλαγμένος στο φίνις της σεζόν, με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου να κάνει δικό της τον Σταύρο Τουτιζαρτάκη, ως το τέλος της σεζόν, την ώρα που οι ιθύνοντες την ομάδα βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη.

Η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία της και ο Απόλλων Πάτρας θέλει να σώσει την παρτίδα έστω και την ύστατη στιγμή. Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, που μετράει ρεκόρ 3-15, με το πέρας 18 αγωνιστικών και πλέον βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης.

Ουδείς όμως στο στρατόπεδο των «μελανόλευκων» δεν πετάει λευκή πετσέτα, καθώς υπάρχει και ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος που θα κρίνει τα πάντα στην υπόθεση παραμονή. Και στην τελική ευθεία της σεζόν οι Πατρινοί θέλουν να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να μείνουν στην κατηγορία στο φινάλε.

Η πρώτη κίνηση έγινε με την ανεύρεση σέντερ. Ο Σταύρος Τουτζιαράκης άφησε το Κατάρ και συμφώνησε σε όλα με τους Πατρινούς, με την υπόθεση να έρχεται στο φως το μεσημέερι του Σαββάτου με ρεπορτάζ του Sportal. Το όνομα του έμπειρου σέντερ είχε πέσει στο τραπέζι της ομάδας, η περίπτωσή του εξετάστηκε από τον Γιάννη Χριστόπουλο και έπειτα από επαφές που υπήρξαν η συμφωνία κλείδωσε, με τον «Τούτζια» να γίνεται ξανά κάτοικος Πατρών, μετά την σεζόν 2017-18, όταν και φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα.

Την ίδια ώρα οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο. Αυτό γιατί ο Ράιαν Μπόατραϊτ αποτελεί παρελθόν, καθώς όπως είχε αποκαλύψει το Sportal ο προβληματισμός για την κατάστασή του ήταν έντοος, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους. Οι Αχαιοί έχουν βγει στην αγορά για γκαρντ που θα πλαισιώσει τον Ορλάντο Κόλεμαν, δίνοντας το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Σκοπός είναι ο παίκτης να αποκτηθεί άμεσα, για να είναι διαθέσιμος ενόψει του αγώνα με το Μαρούσι, που είναι «τελικός» παραμονής για την ομάδα της Πάτρας.