Πρόβλημα στον Απόλλωνα Πάτρας: Νοκ άουτ ο Κόουλμαν, αμφίβολος ο Μπλόντιν ενόψει ΠΑΟΚ

Ορλάντο Κοουλμαν

Πρόβλημα στον Απόλλωνα Πάτρας: Νοκ άουτ ο Κόουλμαν, αμφίβολος ο Μπλόντιν ενόψει ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 16:55 - 28.03.2024

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Πάτρας για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ορλάντο Κόουλμαν να έχει τεθεί νοκ άουτ με πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τρέβορ Μπλόντιν.

Ο Απόλλλων Πάτρας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στην φετινή Stoiximan Basket League. Για να καταφέρει να διατηρήσει τη θέση του στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα πρέπει να κάνει το 5Χ5 στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα η Καρδίτσα να μην κερδίσει κανένα από τα επόμενα 5 παιχνίδια της. Πράγμα που μοιάζει κάτι παραπάνω από ανέφικτο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, το ερχόμενο Σάββατο, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, με τα προβλήματα όμως να μην λείπουν για τους Αχαιούς.

Ο Ορλάντο Κόουλμαν ένιωσε ενοχλήσεις στο χέρι και έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έγινε γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα το οποίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του PAOK Sports Arena. Πρόκειται για πολύ σημαντική απώλεια, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ του Απόλλωνα τη φετινή σεζόν και ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Την ίδια ώρα ο Τρέβορ Μπλόντιν ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του δεύτερου bracket θεωρείται αμφίβολη. Θυμίζουμε πως εκτός δράσης έχει τεθεί και ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ, με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, με τους Πατρινούς να έχουν πολύ δύσκολο έργο, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Sportal Euroleague Show με Παρτίζαν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης