Σε καλό δρόμο η παραμονή του Μακ στον Απόλλωνα Πάτρας

Τέβιν Μακ

Σε καλό δρόμο η παραμονή του Μακ στον Απόλλωνα Πάτρας

Χρήστος Τσάλτας 11:06 - 07.06.2023

Ο Τέβιν Μακ είναι από τους παίκτες που θέλει να κρατήσει ο Νίκος Βετούλας στην Πάτρα, για λογαριασμό του Απόλλωνα, με την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Μετακόμισε στην Πάτρα λίγο πριν από το τέλος της σεζόν και κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Η δική του επιρροή στην επίθεση, αλλά και η ικανότητά του να «χτυπάει» την αντίπαλη άμυνα τον έκαναν έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο game plan του Νίκου Βετούλα.

Ο Τέβιν Μακ αγωνίστηκε μόλις 5 παιχνίδια στην Πάτρα, με τη μελανόλευκη φανέλα, μετρώντας 18,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ κατά μέσο όρο, όμως έκανε τη διαφορά ιδίως στο επιθετικό κομμάτι, ως ένας σταθερός πόλος στο πλάνο των Πατρινών.

Για το λόγο αυτό και ο Νίκος Βετούλας επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν, ώστε γύρω από αυτόν, αλλά και με τις προσθήκες που θα γίνουν, ο Απόλλων να είναι ανταγωνιστικός και να αποφύγει τις περιπέτειες για τη θέση του στην Basket League.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει θετική διάθεση για συνεργασία, καθώς αφενός ο Μακ είδε πως είχε σημαντικο ρόλο στην ομάδα, παίζοντας σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και δυνατό πρωτάθλημα, που θα είναι σε θέση να δείξει την αξία του, αφετέρου ο Απόλλων θέλει στο πρόσωπο του Αμερικανού μια σταθερά στην επίθεση που θα παρέχει ασφάλεια στο μπροστά μέρος του παρκέ.

Η υπόθεση δεν αποκλείεται να κλείσει θετικά προσεχώς, με τον Μακ να μένει στην Πάτρα, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τους Κογιώνη και Βησαρίου, που θα φορέσουν τη μελανόλευκη φανέλα και τη σεζόν 2023-24.