Αργοπορημένο «αντίο» από Γκουντάιτις - «Χρειαζόταν χρόνος να συνέλθουμε, η οικογένεια του Παναθηναϊκού αξίζει καλύτερα αποτελέσματα»

Αρτούρας Γκουντάιτις

i

© Intime

Αργοπορημένο «αντίο» από Γκουντάιτις - «Χρειαζόταν χρόνος να συνέλθουμε, η οικογένεια του Παναθηναϊκού αξίζει καλύτερα αποτελέσματα»

Ηλίας Λαλιώτης 22:01 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 16.08.2023

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις αποτελεί παρελθόν εδώ και δύο μήνες από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν λησμόνησε να αποχαιρετήσει τους πάντες κι εξήγησε τον λόγο της... καθυστέρησης.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ριζική ανανέωση του ρόστερ του αυτό το καλοκαίρι κι ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν είναι και ο Αρτούρας Γκουντάιτις

Ο Λιθουανός «γίγαντας» θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία και την Αλβάρκ Τόκιο και παρότι αποτελεί παρελθόν από το Τριφύλλι εδώ και σχεδόν δύο μήνες, επέλεξε να αποχαιρετήσει την Τετάρτη (16/8) με ένα ιδιαίτερο μήνυμα τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος ήταν από τους ξένους που προσπάθησαν σε μια δύσκολη σεζόν, έγραψε στο Instagram:

«Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τη στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα και αυτή η ανάρτηση έπρεπε να είχει γίνει πριν από λίγο καιρό. 

Όμως ήθελα να το κάνω τώρα αφού ήταν μια απογοητευτική σεζόν για όλους μας και όλοι θέλαμε χρόνο για να συνέλθουμε. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο σε όλους σας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αξίζει καλύτερα αποτελέσματα. Καλή τύχη σε όλα».

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Γκουντάιτις είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους και 3,7 ριμπάουντ στην EuroLeague με τον Παναθηναϊκό και άλλους 7,9 πόντους και 4,8 ριμπάουντ στα παιχνίδια της Basket League.