Άρης: Δεν υποστηρίζει την ένσταση κατά του Ηρακλή
i

© Intime

Άρης: Δεν υποστηρίζει την ένσταση κατά του Ηρακλή

Sportal newsroom 17:20 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 13.04.2023

Ο ΑΣ Άρης, μέσω ενημέρωσής του, γνωστοποίησε πως δεν διατίθεται να υποστηρίξει την ένσταση που κατατέθηκε από άνθρωπο της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας Γυναικών με τον Ηρακλή.

Μετά το τέλος του αγώνα των μπαράζ ανόδου στην Α1 Γυναικών, άνθρωπος του Άρη κατέθεσε ένσταση για την ονομασία του Ηρακλή, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. 

Συγκεκριμένα ο ΑΣ Άρης ενημέρωσε πως ο σύλλογος δεν θα υποστηρίξει την εν λόγω ένσταση, καθώς υποστηρίζει ότι «είναι κόντρα στις αρχές μας να κυνηγάμε νίκες στα χαρτιά».

ΕΣΑΚΕ: Ανακοίνωσε ημερομηνίες κλήρωσης πρωταθλήματος, πρώτου τζάμπολ, Super Cup, αλλά και All Star Game!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:48 - 13.04.2023

ΕΣΑΚΕ: Ανακοίνωσε ημερομηνίες κλήρωσης πρωταθλήματος, πρώτου τζάμπολ, Super Cup, αλλά και All Star Game!

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και έδωσε ημερομηνίες κλήρωσης του πρωταθλήματος, του πρώτου τζάμπολ της σεζόν, του Super Cup, αλλά και του All Star Game.

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 66-57, σε ένα ματς όπου υπήρχε παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στις εξέδρες. 

Χαρακτηριστικά, ο ΑΣ Άρης αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι δε θα υποστηρίξει την ένσταση που κατατέθηκε από άνθρωπο της ομάδας μας μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ΑΡΗ – Ηρακλή για την άνοδο στην Α1 Γυναικών. Πάγια πεποίθησή μας είναι ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο. Δε μας ενδιαφέρει αν έπαιζε ο Νέος ή ο παλιός Ηρακλής, αυτό είναι θέμα της ΕΟΚ. Είναι κόντρα στις αρχές μας να κυνηγάμε νίκες στα χαρτιά».

Tags: