Συμφωνία Άρη με Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ

Ρόνι Χάρελ τζούνιορ

Συμφωνία Άρη με Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ

Νίκος Καλαμπάκας 08:51 - 09.08.2023

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ με τον Αμερικάνο σμορλ φόργουορντ να έρχεται στην Ελλάδα και να φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Άρης συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Ρόνι Χάρελ Τζούνιορ.

Ο Γιάννης Καστρίτης ήθελε στους κιτρινόμαυρους τον σμολ φόργουορντ από τις ΗΠΑ και η διοίκηση του Άρη του έκανε το χατίρι υπογράφοντάς τον.

Πρόκειται για αθλητή 27 ετών ο οποίος αγωνίστηκε στα Πανεπιστήμια του Κρέιγκτον και του Ντένβερ, ενώ τη σεζόν 2019-2020 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για τη Στεάουα. Εκεί δεν έμεινε πολύ, αφού στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ετζέλα, ομάδα από το Λουξεμβούργο, πριν πάει την επόμενη σεζόν στην Πάλμα.

Ακολούθησε η Χάποελ Γκιλμπόα του Ισραήλ, ενώ πέρυσι το πρώτο μισό της σεζόν τον βρήκε στη Λούντσμπουργκ και τελείωσε τη σεζόν στη Ζιόνα του Ισραήλ.

Η συμφωνία του με τον Άρη είναι δεδομένη και απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Έτσι μετά τις μεταγραφές των Καρ και Μπέιτς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενισχύεται με έναν ακόμα παίκτη από τις ΗΠΑ, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός στο Eurocup.

Οι Θεσσαλονικείς φέτος θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω για αυτό και έχουν ήδη τρέξει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, έχοντας αποκτήσει ακόμα τους Κατσίβελη και Σίλβιο Ντε Σόουζα, στην προσπάθειά τους να διακριθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.