Ντεμπούτο Ριντ με τον Άρη κόντρα στο Μαρούσι, εκτός ο Σταρκ

Ντεμπούτο Ριντ με τον Άρη κόντρα στο Μαρούσι, εκτός ο Σταρκ

Sportal newsroom 15:09 - 10.03.2024

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Μαρούσι, στο Nick Galis Hall, με τον Έρικ Ριντ τζούνιορ να κάνει ντεμπούτο με την κίτρινη φανέλα, ενώ εκτός αποστολής έχει τεθεί ο Τζόναθαν Σταρκ.

Με ένα νέο πρόσωπο θα αντιμετωπίσει ο Άρης το Μαρούσι, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι κίτρινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τις ήττες από Προμηθέα και Προμετέι και να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών, έχοντας ενισχύσεις.

Ο Έρικ Ριντ τζούνιορ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός άσος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων», ώστε να καλύψει το κενό του Ρομπέρτο Γκάλινατ και απέναντι στην ομάδα του Νίκου Βετούλα θα πάρει τα πρώτα του λεπτά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη.

Εκτός αποστολής έχει τεθεί ο Τζόναθαν Σταρκ. Ο Αμερικανός γκαρντ αποκόμισε τραυματισμό από το παιχνίδι με την Προμετέι, στη Ρίγα και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί και να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάστασή του.

Έτσι, ο Άρης θα παραταχθεί με τρεις απουσίες στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, καθώς εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Σταρκ, Γκάλινατ, αλλά και ο Γιώργος Φίλλιος, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.