Ανεβάζει στροφές ο Γκάλινατ στον Άρη!
i

©InTime

Ανεβάζει στροφές ο Γκάλινατ στον Άρη!

Γιάννης Πάλλας 18:16 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 28.03.2024

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση για τον Άρη

Σε ρυθμούς play offs κινείται ο Άρης και ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της Β’ φάσης της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Κυριακή 31/03, 17:15).

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν την Πέμπτη (28/03) στο «Nick Galis Hall». Ο Γιάννης Καστρίτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργου Φίλλιου οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Μάλιστα, ο Γκάλινατ μετράει ήδη αντίστροφα προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Η απουσία του Αμερικανού γκαρντ είναι αισθητή στα παιχνίδια της ομάδας, καθώς λείπει το εύκολο σκορ και η ενέργεια του προκειμένου οι «κίτρινοι» να επιτύχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Ήδη, ο Γκάλινατ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εκτιμάται πως σύντομα θα μπορέσει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά παράλληλα θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσουν οι «κίτρινοι» να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων.