Με Τολιόπουλο στην Καρδίτσα ο Άρης
i

©InTime

Με Τολιόπουλο στην Καρδίτσα ο Άρης

Γιάννης Πάλλας 21:25 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 13.01.2024

Έχασε τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ίωσης, αλλά ακολούθησε την αποστολή του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής (14/1, 20:15, ΕΡΤ3) με την Καρδίτσα ο Βασίλης Τολιόπουλος

Παρότι έχασε τις τελευταίες προπονήσεις του Άρη λόγω ίωσης ο Βασίλης Τολιόπουλος ακολούθησε την αποστολή στην Καρδίτσα για τον αγώνα της Κυριακής (14/01, 20:15, ΕΡΤ3), για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η αποστολή των «κιτρίνων» ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου (13/1) για τη θεσσαλική πόλη και το απόγευμα προπονήθηκε στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης». 

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχασε τις τελευταίες δύο προπονήσεις λόγω ίωσης, όμως ακολούθησε την αποστολή και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Στην Καρδίτσα ταξίδεψαν και οι Δημήτρης Κατσίβελης, Ανδρέας Καλόγηρος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, είπε: «Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα στην Καρδίτσα. Ο αντίπαλός μας έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα τελευταία, με τους Μακ, ΜακΚάλουμ, Γιάνκοβιτς και βρίσκεται σε ανοδική πορεία, όπως έδειξε και με την άνετη νίκη του επί του Προμηθέα Πάτρας».

Ούτε στην Πάτρα μόνη η ΑΕΚ: Με κόσμο στην Περιβόλα παρά το απαγορευτικό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:14 - 13.01.2024

Ούτε στην Πάτρα μόνη η ΑΕΚ: Με κόσμο στην Περιβόλα παρά το απαγορευτικό

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό της Περιβόλας και παρά το απαγορευτικό της αστυνομίας οι φίλοι της Ένωσης πήραν θέση πίσω από τον πάγκο της ομάδας του Ζοάν Πλάθα, χωρίς διακριτικά.

Και πρόσθεσε: «Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να φύγουμε με τη νίκη από την Καρδίτσα. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Είναι ένας αγώνας που θα παίξει τον ρόλο του στο βαθμολογικό πλασάρισμα και θέλουμε να πάρουμε το τέταρτο διπλό μας στη σεζόν, ώστε να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις».