Αταμάν: «Δεν είμαι σίγουρος αν ο Μίτσιτς θα μπορέσει να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν»
i

© Intime

Αταμάν: «Δεν είμαι σίγουρος αν ο Μίτσιτς θα μπορέσει να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:02 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 26.02.2023

Ο Εργκίν Αταμάν έριξε την… βόμβα του για τον Βάσα Μίτσιτς, με τον Τούρκο κόουτς να τονίζει πως ο Σέρβος είναι πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο Βασίλιε Μίτσιτς τραυματίστηκε στο γόνατο, με την κατάσταση του Σέρβου να μοιάζει σοβαρή.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τον αγώνα με την Βιλερμπάν, αφού όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Μίτσιτς δήλωσε σχετικά πως "Δεν είμαι σίγουρος αν ο Μίτσιτς θα μπορέσει να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν".

Πάει για το colpo grosso με Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:48 - 26.02.2023

Πάει για το colpo grosso με Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός

Από τη στιγμή που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κυκλοφορεί στην αγορά μένοντας ελεύθερος από τους Τέξας Λέτζεντς δεν ήταν δυνατόν να απασχολήσει μόνο την Αναντολού Εφές. Κάτι ανάλογο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ισχύει και με τον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες αργότερα θέση για το θέμα πήρε και ο μάνατζερ του σταρ της Εφές, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, δηλώνοντας σε σερβική ιστοσελίδα ότι «δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Πιθανότατα θα ξέρουμε την Δευτέρα (27/2)».

Έτσι φαντάζει ακόμα πιο λογική η κίνηση της Εφές να προσεγγίσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, για την οποία σας ενημέρωσε το Sportal με σχετικό ρεπορτάζ του. Ο διεθνής γκαρντ είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, ούσα ομάδα με πλούσιο πορτοφόλι, βλέπει στα μάτια του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μίτσιτς.