Αταμάν: «Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Παναθηναϊκό»

Εργκίν Αταμάν

i

Euroleague

Αταμάν: «Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 21:52 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 04.04.2023

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τόνισε πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τους Πράσινους.

Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε και εκείνος σχετικά με το ραντεβού που φέρεται να είχε με τον Παναθηναϊκό, διαψεύδοντας τα πάντα και τονίζοντας πως σκέφτεται μόνο την Εφές.

«Συναντήθηκε με Αταμάν ο Παναθηναϊκός» - Άμεση διάψευση από τους «πράσινους»
EUROLEAGUE

14:34 - 04.04.2023

«Συναντήθηκε με Αταμάν ο Παναθηναϊκός» - Άμεση διάψευση από τους «πράσινους»

Δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για συνάντηση του Εργκίν Αταμάν με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, την ώρα που ο Τούρκος κόουτς θεωρείται πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στην Αναντολού Εφές. Άμεση η αντίδραση από το «τριφύλλι».

«Δεν είχα καμία συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναθηναϊκό. Οι μόνες μου σκέψεις αυτή τη στιγμή είναι το ντέρμπι που θα παίξουμε με τη Φενερμπαχτσέ στις 6 Απριλίου (σ.σ. 33η αγωνιστική στην Euroleague) και τα υπόλοιπα παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και τουρκικό Πρωτάθλημα. Θα γίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες το απόγευμα της Πέμπτης. Θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι και να μεταφέρουμε για την τελευταία αγωνιστική τις πιθανότητές μας για πρόκριση στα playoffs της Euroleague».

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προβεί και εκείνος σε διάψευση, παρά το ρεπορτάζ των Ισπανών που αναφέρθηκε στο περιβόητο ραντεβού.

Tags: