Ροντέο στο ντέρμπι: Μπαρτζώκας και Αταμάν τα έχωσαν στους διαιτητές – Από μία τεχνική ποινή στις δύο ομάδες! (vid)

Ροντέο στο ντέρμπι: Μπαρτζώκας και Αταμάν τα έχωσαν στους διαιτητές – Από μία τεχνική ποινή στις δύο ομάδες! (vid)

Sportal newsroom 21:14 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 16.05.2024

Μία απόφαση των διαιτητών εξόργισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Εργκίν Αταμάν... ζήτησε από τους διαιτητές να τιμωρήσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού και τελικά και οι δύο πάγκοι δέχθηκαν τεχνικές ποινές!

Οι διαιτητές δέχθηκαν διπλά παράπονα, από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Από τη μία πλευρά φώναζε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, θεωρώντας πως ο συνάδελφός και αντίπαλος του στο «ντέρμπι αιωνίων» της Stoiximan Basket League, Γιώργος Μπαρτζώκας, έπρεπε να δεχθεί τεχνική ποινή, γιατί στον πάγκο του Ολυμπιακού υπήρχε ένταση που την δικαιολογούσε.

Τελικά, κατά κάποιον τρόπο... δικαιώθηκε, μόνο που τιμωρήθηκε και ο Τούρκος και ο Έλληνας τεχνικός με τον ίδιο τρόπο: Από μία τεχνική ποινή και για τους δύο. Μάλιστα, τα... είπαν και μεταξύ τους για λίγο, ενώ αμέσως μετά την τιμωρία τους τα πνεύματα ηρέμισαν.

Κατευθύνθηκαν στα όρια των θέσεών τους, δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε με ψυχραιμία. Μάλιστα, ο Μπαρτζώκας έκανε και νοήματα στους συνεργάτες του ώστε να κάτσουν στον πάγκο.

Η όλη αναστάτωση ξεκίνησε από τη φάση ακριβώς στη μέση της δεύτερης περιόδου (στο 15ο αγωνιστικό λεπτό) κι αφού πρώτα ο Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού προσπάθησε να καρφώσει. Δεν τα κατάφερε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην προσπάθεια να σταματήσει τον Αμερικανό σέντερ, χρεώθηκε με φάουλ που ο Ισπανός θεώρησε πως δεν έγινε ποτέ...