Αταμάν: «Να κλείσουμε τη σειρά στη Θεσσαλονίκη και μετά να σκεφτούμε το Final 4» (vid)

Sportal newsroom 22:29 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 29.05.2024

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα του θα σκεφτεί το Final 4 αφού πρώτα θα έχει τελειώσει τη σειρά με τον Δικέφαλο.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να τελειώσει τη σειρά στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είμαστε στα πλέι οφ, ήταν σημαντικό να κάνουμε το 1-0. Ήταν σημαντική αυτή η νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τη σειρά στη Θεσσαλονίκη και μετά θα σκεφτούμε το Final 4. Φυσικά, όλοι τώρα σκέφτονται το Final Four. Όμως, πρέπει να κλείσoυμε τη σειρά και να προκριθούμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε: «Πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι. Είναι επικίνδυνα αυτά τα ματς ειδικά αν σκεφτούμε ότι είχαμε και τραυματίες. Και έχουμε μπροστά μας και το Βερολίνο. Έπαιξαν πολύ καλά όλοι. Και θέλω να πω και πάλι για τον Σαμοντούροβ ο οποίος έπαιξε 19 λεπτά και ήταν και πάλι πολύ καλός. Έχει πολύ υψηλό IQ. και ο Καλαϊτζάκης ήταν πολύ καλός και στόχος μας τώρα είναι να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη και να σκεφτούμε το Final 4».