Αταμάν: «Παίξαμε σπουδαία άμυνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ντάνστον έκανε τη διαφορά»
i

Ερτζίν Αταμάν / © Intime

Αταμάν: «Παίξαμε σπουδαία άμυνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ντάνστον έκανε τη διαφορά»

Sportal newsroom 22:01 - 23.12.2022

Ο Ερτζίν Αταμάν αυτή τη φορά ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του και από την επίδοση της Εφές, ειδικά στην άμυνα. Εκεί έγινε σύμφωνα με τον Τούρκο κόουτς η διαφορά στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ερτζίν Αταμάν ήταν πολύ ευχαριστημένος από την άμυνα της Αναντολού Εφές, αλλά και από τον Μπράιαν Ντάνστον. Συγκεκριμένα ο κόουτς της πρωταθλήτριας Ευρώπης στη συνέντευξη τύπου δήλωσε πως «παίξαμε εξαιρετική άμυνα αυτή τη φορά και γενικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι». 

Το… αυτή τη φορά, ειπώθηκε γιατί η ομάδα του προερχόταν από δύο ήττες (με Μπασκόνια και Παρτιζά), αλλά αυτή τη φορά ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες του.

«Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια ο Ντουέιν Μπέικον με το ταλέντο του μας έβαλε 20 πόντους», σημείωσε, εννοώντας πας ήταν η μοναδική παραφωνία της άμυνας. 

Επίσης, δήλωσε πως «ήταν πολύ σημαντικός για εμάς ο Ντανστον, όχι μόνο στην επίθεση. Έπαιξε επιθετική άμυνα από την αρχή και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε τον έλεγχο. Το μόνο που μπορώ να πω ότι δεν πήγε καλά ήταν τα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο».