Εφές - Ολυμπιακός: Ο Αταμάν κρατάει τα... γούρια του
i

Αταμάν και Λάρκιν / Ⓒ Intime

Εφές - Ολυμπιακός: Ο Αταμάν κρατάει τα... γούρια του

Sportal newsroom 17:37 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 28.11.2022

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Ερτζίν Αταμάν, σε δηλώσεις του επισήμανε ότι ο Σέιν Λάρκιν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε δύο εβδομάδες, στον αγώνα που η Εφές θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό.

Αν πιστεύετε στα... γούρια, τότε ίσως ήρθε η ώρα να πάτε να στοιχηματίσετε ότι η Εφές θα αναδειχθεί και φέτος πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αν έχετε την απορία γιατί διαβάσατε το παραπάνω, τότε θα σας λυθεί αμέσως!

Τις δύο προηγούμενες σεζόν η ομάδα της Τουρκίας είχε ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις χωρίς τον Αμερικάνο γκαρντ. Ο Λάρκιν συνηθίζει να είναι τραυματίας στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του από το 2020, όμως αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει στοιχήσει καθόλου στην Εφές. 

Το αντίθετο θα λέγαμε, αφού ο Αταμάν έχει καταφέρει να οδηγήσει τους Τούρκους δύο φορές στην κορυφή, πετυχαίνοντας το back 2 back. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι και στις προηγούμενες χρονιές, ο γκαρντ της Εφές είχε επιστρέψει στην ενεργό δράση σε αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι που θα συμβεί και φέτος: 

«Η θεραπεία και το πρόγραμμά του προχωρούν κανονικά. Τον προετοιμάζουμε για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ακόμα αντιμετωπίζει μια ευαισθησία και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη», ανέφερε ο Αταμάν για τον Λάρκιν και πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν πλέον ότι η απουσία του Λάρκιν στις... εκκινήσεις, γίνεται για το γούρι!