Αταμάν: «Σας παρακαλώ, γράψτε την αλήθεια»

Εργκίν Αταμάν

Αταμάν: «Σας παρακαλώ, γράψτε την αλήθεια»

Sportal newsroom 23:19 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 12.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και κάλεσε τα Media να γράψουν την αλήθεια σχετικά με το «τριφύλλι».

Η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague ήρθε με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να επικρατεί της Μπάγερν Μονάχου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Έπειτα από ένα απαιτητικό 40λεπτο το «τριφύλλι» πήρε αυτό που ήθελε και κοιτάζει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα του, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στους πόντους που βρήκε η ομάδα του από επιθετικά ριμπάουντ, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του Λευτέρη Μαντζούκα.

Παράλληλα πήρε θέση για την περίφημη προπόνηση των 6 ωρών, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας για την επικράτηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν παίξαμε καλά αλλά πήραμε τη νίκη. Την προηγούμενη φορά ηττηθήκαμε στην παράταση.

Ο Μαντζούκας είναι ένας νέος παίκτης αλλά κάθε φορά που παίζει μας δίνει αρκετά πράγματα. Μας λείπουν παίκτες όπως ο Σλούκας. Μας δημιούργησε προβλήματα αυτό. Βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε. Βρήκαμε 14 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Στο τέλος κάναμε αρκετά λάθη.

Το Σάββατο έχουμε αγώνα για το πρωταθλήμα. Όλοι έλεγαν ότι κάναμε 6 ώρες προπόνηση. Προπονηθήκαμε δύο ώρες και στη συνέχεια είδαμε βίντεο. Δεν είμαι χαζός να κάνουμε τόσες ώρες προπόνηση».